Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ανεβάζει επιπεδο τα Πετράλώνα ο Κουντου

Published

on

Κίνηση που προκαλεί αίσθηση στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πραγματοποίησαν τα Πετράλώνα που δείχνουν διάθεση να δημιουργήσουν αξιόλογο σύνολο.

Συγκεκριμενα η διοίκηση της ομαδας μετα απο άκρα μυστικότητα ηρθε σε συμφωνία με εναν απο τους καλυτερους αμυντικούς μέσους της περσινής Γ Εθνικής.

Ο λογος για τον άσο απο την Ακτή Ελεφαντοστού, Λουσιεν Κουντου ο οποίος βρέθηκε σημερα στα γραφεία του συλλογου και εβαλε την υπογραφή του στο νεο του συμφωνητικό.

Η κίνηση αυτη δειχνει τις προσθέσεις της ομαδας να πετύχουν κατι πολυ σπουδαίο φετος διατηρώντας παράλληλα χαμηλα τον πήχη.

Προηγουμενος σταθμός της καριέρας του Κουντου ήταν ο Ηλυσιακός με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε εξαιρετική σεζον ενώ εχει διαγράψει εξαιρετική σεζον σε Ηρακλή Ψαχνών,Άγιο Ιεροθεο όπου κατέκτησε πρωταθλημα και άνοδο στην Γ Εθνικη, με Κερατσινι που βίωσε ανάλογες στιγμης και Δόξα Βυρωνος.

Ασφαλως πρόκειται για κίνηση που ανεβάζει το επιπεδο του συλλογου στο μέγιστο βαθμό Αφου γινεται λόγος για μια απο τις καλύτερες μεταγραφές.