Connect with us

4ος Όμιλος

Ανανέωσαν Σπάρταλης και Ρεκλείτης στον Ιάλυσο

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιάλυσος γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον επιθετικό, Παναγιώτη Σπάρταλη ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του Ιάλυσου, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές των ‘τοξοβόλων’ και με τον υψηλόσωμο μέσο, Βαγγέλη Ρεκλείτη που αποτελεί το Α και το Ω στο δημιουργικό κομμάτι των νησιωτών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΠΑΡΤΑΛΗ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΕΚΛΕΙΤΗ.

Οι δύο παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα μας για ακόμα ένα χρόνο και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Οι δύο παίκτες δήλωσαν:

Παναγιώτης Σπάρταλης

“Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τον πρόεδρο που ήρθαμε σε συμφωνία για ακόμα μια χρονιά. Είναι προνόμιο να είμαι σε αυτή την οικογένεια. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γιορτάσουμε τα 70α γενέθλια της ομάδας με αυτό το μεγάλο δώρο! ”

Βαγγέλης Ρεκλείτης:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφωνήσαμε και θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω περισσότερες επιτυχίες και στόχους με την ομάδα . Δεν έχει σημασία να πω περισσότερα, το μόνο που μετράει είναι η δουλειά και τα αποτελέσματα της ομάδας στο γήπεδο.”