Connect with us

4ος Όμιλος

Αιγάλεω-Χαλκίδα 2-0

Published

on

Τη δυνατότητα να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα είχαν Αιγάλεω και Χαλκίδα με το ‘Σίτι’ να παίρνει τη νίκη με 2-0 χάρις σε γκολ του συνήθη ύποπτου Δημήτρη Βέρμπη και του Μάνθου Ναυπλιώτη.

Οι Ηλίας Καλοπήτας και Αντώνης Αυλωνίτης είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τις αγωνιστικές ικανότητες των παικτών του, με τον ΑΟΧ να μπαίνει καλύτερα στον αγώνα και να απειλεί με τους Μπλάνκο και Χαρτσιά, ενώ το Αιγάλεω είχε καλή στιγμή σε μια κεφαλιά του Βέρμπη από το κόρνερ του Ψυχογιου.

Όλα αυτά στο α’ μέρος, αφού στην επανάληψη το Σιτι ανέβασε στροφές και κατάφερε να προηγηθεί στο 55′ με τον Βέρμπη. Ο έμπειρος φορ εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απέκρουση στο σουτ του Ηλία Σταύρου και με πλασέ έκανε το 1-0, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Σαπαλίδη

Το 2-0 έγινε λίγο πριν το τέλος με ωραίο σουτ του Ναυπλιωτη, με τον Θάνο Σταύρου να έχει καλό σουτ στο 87′ όμως το βολ πλανέ του νεαρού ΄άσου στμάτησε στο Ντουμάνη

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Κατσούλης (52′ Γιώρας), Κοντιζάς (74′ Ναυπλιώτης), Ιωαννίδης (59′ Παπουτσής), Δάρρας (74′ Αρβανίτης), Μεϊμάρογλου, Η. Σταύρου , Σκοπελίτης, Σπανός (52′ Θ. Σταύρου), Σαπαλίδης (65′ Τσαρκανι), Βέρμπης (74′ Παπαδόπουλος), Ψυχογιός. (65′ Τουλουβασίλης)

ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντώνης Αυλωνίτης) Ντουμάνης Βαλκάνος, Θωμας, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Πολίτης, Κονσταντίνοφ, Χαρτσιάς, Ντελέκος, Μπλάνκο.