Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αθηναϊκός: Ακλόνητος στην κορυφή!

Καθάρισε.. και τον Ιερόθεο

Published

on

Η ξέφρενη πορεία του Α.Σ. Αθηναϊκού συνεχίζεται και παραμένει άγνωστο που θα σταματήσει, καθώς η ιστορική ομάδα του Βύρωνα πέρασε και από το Περιστέρι επικρατώντας του Άγιου Ιερόθεου με 2-1. Το παιχνίδι παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 100 αποτελούσαν συμπαραστάτες των «λόρδων». Οι φίλοι του «ερυθροκίτρινου» συλλόγου επικροτούσαν σε όλο το 90′ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ενώ αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Παπαπέτρου αποθέωσαν το εξαιρετικό. δημιούργημα του Ηλιά Καλοπήτα. Με αυτή τη νίκη το ιστορικό σωματείο παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, μετρώντας σε έξι παιχνίδια ισάριθμες νίκες! Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί 1′ στη συνάντηση. Μετά από διώξιμο του Γιώργου Μηλιώνη η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Αβίτογλου και κατέληξε στα δίχτυα του έμπειρου τερματοφύλακα για το 1-0. Η συνέχεια ανήκει στον Αθηναϊκό καθώς από εκείνο το σημείο και έπειτα κυριάρχησε στο γήπεδο. Μάλιστα, λίγο πριν την εκπνοή του α’ μέρους, ο Παύλος Μπίτιλης με καταπληκτική ενέργεια, δείγμα της κλάσης του, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με σουτ έξω από την περιοχή. Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε με τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όχι όμως και την μεγάλη φάση μπροστά από την εστία του Ρούσσου. Στο 85’ο Αβίτογλου πήγε να. τιμωρήσει για δεύτερη φορά τους φιλοξενούμενους, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γιώργου Μηλιώνη. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα έμεναν στην ισοπαλία, ο Χριστόφορος Γαβριήλ είχε διαφορετική άποψη. Στο 88′ σε εκτέλεση φάουλ του Μιχάλη Μανταδάκη, η μπάλα μετά από σύγχυση έφτασε στον Κύπριο αμυντικό, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, στέλνοντας τους φίλους και τον πάγκο της ομάδας του στον. έβδομο ουρανό. Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου.

 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Γιώργος Βαϊτσης): Ρούσσος, Οικονόμου, Φουντούκης, (46′ Καραμίτζας), Ζαχαρόπουλος, Νόκας (83′ Νιζάμης), Λαγκαδινός Ι., Δράσκος, Τράπαλης (62′ Λαγκαδινός Β., Μπακογεώργος, Δρόσος, Αβίτογλου

 

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (57′ Μανταδάκης), Βουρλούμης, Τζανετής, Τσιάμης (33′ Λεβέντης), Καφαλίδης, Μποτσιβάλης, Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (91′ Γρίβας), Μπίτιλης, Γαβριήλ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply