Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αίσθηση με Βατίστα στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Για να εδραιωθεί στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα η διοίκηση του Ολυμπιακού Λιοσίων προχώρησε σε μία ακόμη προσθήκη που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Πρόκειται για τον 31χρονο αμυντικό Αντώνη Βατίστα που στο παρελθόν έχει να επιδείξει πολλές συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Κερατσίνι, Αχαρναϊκό, Άγιο Δημήτριο, Αγία Παρασκευή, Αίαντα Σαλαμίνας, Ασπρόπυργο και Ηλυσιακό, ενώ τον Ιανουάριο μετακόμισε στον Αστέρα Βάρης απ’όπου και έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως στον Ολυμπιακό Λιοσίων κοιτάζουν να ενισχυθούν με δύο παίκτες ακόμα.

 

«Ανεπιθύμητος ο Ντεντόπουλος»

 

Από εκεί και πέρα, «πυρ και μανία» είναι στην διοίκηση του Ολυμπιακού Λιοσίων από την στάση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Ντεντόπουλου που παρά την αρχική συμφωνία που είχε με την ομάδα, μετακόμισε στον Άγιο Ιερόθεο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η διοίκηση του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων θέλει να αναφερθεί για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ντεντόπουλο: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση που μου φέρθηκαν σαν παιδί τους και τον προπονητή Αλέξη Γκεγκλέ που με έφεραν στην ομάδα», με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λιοσίων να συνεχίζει: «Αυτές τις δηλώσεις είχε παραχωρήσει ο Χρήστος Ντεντόπουλος σε γνωστή εφημερίδα για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Με την υπογραφή του πήρε το 60% των χρημάτων που ήταν να πάρει για όλο τον χρόνο αλλά δυστυχώς προτίμησε να φύγει από την ομάδα μας παίρνοντας κάποια χρήματα περισσότερα από αυτά που είχε συμφωνήσει με μας σε κάποια άλλη ομάδα. Όσο για τον πρόεδρο της ομάδας που πήγε συγχαρητήρια που πήρε αυτό τον ποδοσφαιριστή και τον ευχαριστούμε που μας απάλλαξε από την παρουσία του και που μας έδειξε τον δρόμο πως μπορούμε να παίρνουμε ποδοσφαιριστή από άλλη ομάδα.

 

ΥΓ. Περιττό να πούμε ότι ο ποδοσφαιριστής αυτός από την στιγμή που πρόδωσε όλους στον σύλλογο είναι τελείως ανεπιθύμητος στην περιοχή Ιλίου».

 

Παπαδόπουλος: Μπορούμε να πάμε ψηλά

Με την ευκαιρία της κλήρωσης των πρωταθλημάτων της Αθήνας ο Κωνσταντίνος Ράπτης επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Λιοσίων, Μιχάλη Παπαδόπουλο, ο οποίος παρά τον δύσκολο όμιλο όπου κληρώθηκε η ομάδα του φάνηκε αισιόδοξος πως υπάρχουν οι δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσει. Πιο αναλυτικά: «Δεν φοβόμαστε που κληρωθήκαμε σε έναν δύσκολο όμιλο, αφού καλές ομάδες υπάρχουν και στον β’. Είμαστε μία καινούρια ομάδα που ενισχύθηκε με καλούς παίκτες και γι’αυτό πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες για την άνοδο και θα προσπαθήσουμε να τις εξαντλήσουμε».

 (krapis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply