Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκλεισε και Λίτση ο Άρης Πετρούπολης

Published

on

Η νίκη απέναντι στον Χαραυγιακό, άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων του Άρη Πετρούπολης αφού κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με έναν περσινό πρωταθλητή με τη φανέλα του Αιγάλεω.

Ο λόγος για τον 31χρονο αριστεροπόδαρο μεσοαμυντικό, Γιάννη Λίτση.

Το νέο απόκτημα του ιστορικού συλλόγου μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του αριστερού αμυντικού ,εκείνη του στόπερ αλλά και ως αμυντικός μέσος ενώ το θετικό είναι ότι διαθέτει πείρα από επαγγελματικές κατηγορίες.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Κερατσίνι έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία των “ροσσονέρι” ενώ πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ με τη φανέλα του Αιγάλεω.

Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και στις ομάδες Παναχαϊκή, Εθνικό Πειραιά, Βύζαντα Μεγάρων και Παναχαϊκή κάτι που σημαίνει ότι διαθέτει εμπειρία.

Αναλυτικά, το κείμενο

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Λίτση.

Ο Γεννημένος στις 30-5-1987 , αθλητής, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και σε εκεινη του αμυντικού μέσου και διαθέτει σπουδαία εμπειρία και από επίπεδο Football League, αλλά και της Γ Εθνικής. Εχει αγωνιστεί σε Πεύκη, Εθνικό Πειραιά, Βύζαντα Μεγάρων, Αίαντα Σαλαμίνας, Παναχαϊκή, Ένωση Ερμιονίδας, Απόλλωνα Σμύρνης, Χανιά και Αιγάλεω. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Λίτση στην οικογένεια του Άρη Πετρούπολης και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο”