Connect with us

8ος Όμιλος

Άλμα τίτλου το Αιγάλεω που πέρασε από τον Ταύρο!

Published

on

Νίκη-τιτλου που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πανηγύρισε το Αιγάλεω στον Ταύρου επικρατώντας στο 90+4′ του Φονεα με 1-2.

Χρυσός σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Στράτος Δουκάκης που με ένα ξερό σουτ στις καθυστερήσεις χάρισε τη νίκη στο ‘Σίτι’ που έφτασε τον Ηρόδοτο βαθμολογικά.

Από την άλλη, ο Φωστήρας παρέμεινε σε δύσκολη θέση αν και το λιγότερο που άξιζε από το σημερινό ματς βάση της εμφάνισης του ήταν η ισοπαλία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναγιώτης Καλογιάννης στο 8′ με κεφαλιά μετά από άστοχη έξοδο του Κατσούλη έβαλε μπροστά τους ‘κιτρινόμαυρους’, με το Αιγάλεω να φτάνει κοντά στο 1-1 στο 39′ όμως ο Παπαδόπουλος έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Παπασάββα. Στο 51′ το σουτ του Καλογιάννη από καλό σημείο πέρασε άουτ εν΄στο 57′ ο Κατσούλης μπλόκαρε την κεφαλιά του Δωροβίνη.

Στο 71′ ήρθε η ισοφάριση για το Αιγάλω με κοντινό πλασέ του Βέρμπη, με τον Δωροβίνη στο 80′ να χάνει μεγάλη ευκαιρια για το Φωστήρα. Πάντως στη φάση της ισοφάρισης του Αιγαλεω, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν θεωρώντας ότι δεν τηρήθηκε το fair play και ενώ ο Χρήστος Πατσατζόγλου ήταν στο έδαφος.

Το τελικό 1-2 έγινε με τον Δουκάκη στις καθυστερήσεις.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης) Παπαδόπουλος, Κωνσταντινιδης Θ., Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου (79′ Παπανικολάου), Χουστουλάκης, Καλογιάννης, Καλημέρης, Σίμωσης, Δωροβίνης, Κωνσταντινίδης Α.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης) Κατσούλης, Κάρδαρης (53′ Παπουτσης), Ιωαννίδης, Δάρρας, Πατσατζόγλου, Παπασάββας (46′ Μιχαλοπουλος), Δουκάκης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Σταύρου (68′ Τουλουβασίλης), Ψυχογιος