Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιοι Ανάργυροι: Διπλή βόμβα με Παπαδόπουλο και Κετσετζόγλου

Published

on

Στους Αγιους Αναργυρους μετά την κλήρωση και τον ορισμό της ομάδας στον 1ο όμιλο, άπαντες γνώριζαν ότι θα έπρεπε η προσπάθεια που θα καταβάλουν να ήταν μεγάλη αφού πρόκειται για ένα πρωτάθλημα μαραθώνιο με αξιόλογους αντιπάλους.

Γι αυτόν ακριβώς το λόγο η διοίκηση το καλοκαίρι έκανε τις καλύτερες δυνατές κινήσεις ανεβάζοντας το επίπεδο του έμψυχου δυναμικού δηλώνοντας ότι τη χειμερινή περίοδο θα προσέθετε και τις αντίστοιχες πινελιές για την τελειοποίηση του ρόστερ.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λινάρης και οι συνεργάτες του το γνωρίζουν αφού μετά από συναντήσεις με τον προπονητή, Ισίδωρο Σταυριανο και τον γενικό αρχηγό, Βαγγέλη Κοντουγολίδη, έχει αποφασιστεί η ρώτα με την οποία θα πορευτεί η ομάδα.

Έτσι, ο πρόεδρος της ομάδας κατάφερε να κάνει δικούς του δυο επιθετικούς εγνωσμένης αξίας που έχουν παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίας

Συγκεκριμένα, στο σύλλογο των δυτικών προαστίων θα αγωνίζονται από εδώ και στο εξής ο 27χρονος Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Νίκος Κετσετζόγλου που έχει ίδια ηλικία.

Ο πρώτος αγωνίστηκε φέτος το πρώτο εξάμηνο στο Αιγάλεω ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει με επιτυχία από Βύζαντα Μεγάρων, Κηφισιά, Τριγλία Ραφήνας και Ιωνικό.

Ο ”Κέτσε” πριν από δυο χρόνια έσπασε όλα τα ρεκορ αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο 2ο ομιλο της Α’ ΕΠΣΑ όντας παίκτης του Χολαργού ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Πανναυπλιακό, Αγιο Ιερόθεο, Παλληνιακό και Φωστήρα.

Με τις δυο αυτές κινήσεις οι Άγιοι Ανάργυροι ανεβαίνουν επίπεδο και θα αποτελέσουν μια από τις πιο αξιόπιστες δυνάμεις στο πρωτάθλημα.