Connect with us

6ος Όμιλος

Χαντές: ”Η παραμονή στην κατηγορία ισοδυναμεί με τίτλο για τον Παλληνιακό”

Published

on

Ο Παλληνιακός την περσινή σεζόν κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και για πρώτη φορα στην ιστορία του θα κληθεί να εκπροσωπήσει την περιοχή της Ανατολικής Αττικής στην Γ’ Εθνική.

Στο τιμόνι των ”κίτρινων” βρίσκεται ο Βαγγέλης Χαντές ο οποίος φιλοδοξεί μέσα από τη δουλειά που θα κάνει με τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του στο τέλος να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας μας αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο στόχο λέγοντας:

”O στόχος είναι ξεκάθαρος. Η ομάδα είναι νεοφώτιστη και θα προσπαθήσουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Υπάρχουν νέα δεδομένα για την ομάδα και είναι μια ιστορική χρονιά. Θα πρέπει να προσαρμαστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η παραμονή στην κατηγορία ισοδυναμεί με τίτλο για τον Παλληνιακό”.

Ερωτηθείς εάν έχει μείνει ικανοποιημένος τόνισε:

Υπάρχει όρεξη και διάθεση. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά και μας έχουν δυσκολέψει κάποια προβλήματα. Αλλά γενική η εικόνα είναι θετική”.

Για το μεταγραφικό κομμάτι είπε: ”Έχουμε ήδη πάρει έναν ποδοσφαιριστή και αναζητούμε έναν πλάγιο επιθετικό ακόμη για να κλείσουμε σαν ρόστερ”.

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο υποστηρίζοντας

”Ο κόσμος πρέπει να μας στηρίξει. Είναι ιστορική χρονια για την ομάδα και ολόκληρη την πόλη. Ήδη με την παρουσία του στα φιλικά και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να απολαύσουμε το ταξίδι του Παλληνιακού στις εθνικές κατηγορίες”.