Connect with us

Uncategorized

Φαρινόλα: “Στο τέλος το Αιγάλεω θα κερδίσει την άνοδο”

Published

on

Αποκτήθηκε από το Αιγάλεω προκειμένου με την εμπειρία που διαθέτει να συνεισφέρει και να βοηθήσει ώστε το Σίτι να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.


Η παρουσία του Πάολο Φαρινόλα όλα αυτά τα χρονια στα γήπεδα αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που είναι σε θέση να βοηθήσει συλλόγους που θέτουν στόχο τον πρωταθλητισμό.

Στο ματς του περασμένου Σαββάτου ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Αιγάλεω στο Καμάρι επί της Θύελλας με τον ίδιο να δηλώνει στο sportcyclades.gr ενθουσιασμένος για τη νίκη της ομάδας του υποστηρίζοντας:

”Μπήκαμε δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προηγηθήκαμε με σκορ 0-3. Μετά από ένα δικό μας λάθος η Θύελλα μείωσε σε 1-3 και το δεύτερο γκολ που δεχόμαστε είναι αμφισβητούμενο. Όπως το είδα εγω στο βίντεο θεωρώ ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής. Μετά μείναμε με δέκα παίκτες εμείς και ο αντίπαλος μας πίεσε χάνοντας το πέναλτι. Ευτυχήσαμε και πετύχαμε το τέταρτο τέρμα και εκεί νομίζω ότι το ματς τελείωσε. 

Ήταν σε γενικές γραμμές ένα ντέρμπι. Μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος που ήταν σε κακή κατάσταση. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς γιατί ήταν πολύ σημαντικοί”.

Ερωτηθείς τι γνώμη αποκόμισε από τις αναμετρήσεις με τον Πανθηραϊκό και την Θύελλα Καμαρίου, ο άσος με καταγωγή από τη Μήλο είπε:

”Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα που έχουμε παίξει ξεχωρίζει μέχρι τώρα ο Πανθηραϊκός, η Θύελλα Καμαρίου και ο Αιολικός. Με τις δυο ομάδες έχουμε παίξει και απ’ ότι δείχνουν τα αποτελέσματα είμαστε με τον Αιολικό πρώτοι”.

Για το γεγονός ότι βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα στο ματς με την Θύελλα, ο Φαρινόλα είπε

”Όλη η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έτσι και εγώ βρίσκομαι σε καλό επίπεδο. Εμείς κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι υπάρχει ένα καλό κλίμα, έχουν έρθει καλοί ποδοσφαιριστές. Στόχος είναι η άνοδος και στο τέλος θα το καταφέρουμε”.

Στη συνέχεια ο Φαρινόλα έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο υποστηρίζοντας:

”Να είναι κοντά στην προσπάθεια που κάνουμε όπως πράττει μέχρι τώρα και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Σίγουρα αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται σε ανώτερες κατηγορίες”.

Στον επίλογο του ρωτήθηκε για τον Παμμηλιακό και τη κίνηση του να τον τιμήσει πριν από μερικά χρόνια, λέγοντας:

”Χάρηκα πολυ να ξέρετε. Άλλωστε έχω μεγαλώσει στο νησί αυτό και εύχομαι στην ομαδα ότι καλυτερο”.