Connect with us

8ος Όμιλος

Το… αντίο του Μαρίνου στους Αγιους Αναργυρους

Published

on

Κανείς δεν θα μπορούσε να ξεχάσει στους Αγιους Ανάργυρους την προσφορά του Γιάννη Μαρίνου στη περσινή μαγική χρονιά για την Ένωση.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία προς τον τίτλο, πετυχαίνοντας κρίσιμα τέρματα, βοηθώντας πολύ σημαντικά το σωματείο και την προσπάθεια που έγινε.

Ένα από τα ματς μάλιστα που ο Μαρίνου έδειξε τη κλάση του ήταν με τον Ολυμπιακό Λιοσίων που με δυο γκολάρες πήρε από το χέρι την ομάδα των δυτικών προαστίων και με τις ηγετικές του ικανότητες την οδήγησε στον τίτλο.

Ο ίδιος δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους νεοφώτιστους, αφού με την τοποθέτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook αποχαιρέτησε την ομάδα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

Δεν έχω γράψει ποτέ για να μιλήσω για ποδόσφαιρο… Αλλά δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της Ένωσης Αγίων Αναργύρων για αυτή την όμορφη χρονιά που περάσαμε μαζί η οποία έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο, ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, αλλά που δυστυχώς για επαγγελματικούς λόγους δεν θα μπορώ να συνεχίσω μαζί τους το ταξίδι της ομάδας στην Γ’ Εθνική!!!! Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους συμπαίκτες με τους οποίους καταφέραμε και περάσαμε όσα εμπόδια χρειάστηκαν μέχρι τον τελικό μας στόχο, τον προπονητή της ομάδας Ισίδωρο Σταυριανό ο οποίος ήταν ο λόγος που ήρθα στην ομάδα και όσους φροντιστές και φυσικοθεραπευτές συνεργάστηκαν μαζί μας όλη τη χρονιά!!!! Τελευταίο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Βασίλη Λινάρη ο οποίος ότι χρειαστήκαμε όλη την χρονιά ήταν εκεί μαζί μας στα εύκολα και στα δύσκολα αλλά και για τον λόγο ότι ενώ ενημέρωσα πως δεν θα μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα η συμφωνία μας τηρήθηκε μέχρι και το τελευταίο ευρώ… πράγμα σπάνιο για το ερασιτεχνικό αλλά και επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!! Καλή επιτυχία στην ομάδα για τις νέες προκλήσεις στις οποίες είμαι σίγουρος πως θα ανταποκριθεί επ’ αξία!
Με εκτίμηση… Γιάννης Μαρίνου!!!