Connect with us

stoplekto

«Στραβοπάτησε» η ΑΕ Μοσχάτου στις Σιταποθήκες 1-1 με ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδα .

Published

on

Επίθεση από κουκουλοφόρους με γιαούρτια στους φιλοξενούμενους κατά την άφιξη τους!!!

Δεν ανέδειξε νικητή η μάχη των Σιταποθηκών ανάμεσα στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα και την ΑΕ Μοσχάτου που έληξε ισόπαλη 1-1. Ένα αποτέλεσμα  που σίγουρα δεν άρεσε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν υψηλές βλέψεις φέτος.

Το παιχνίδι που συγκέντρωσε αρκετό κόσμο , δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος  αφού δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Διεξήχθη όμως σε αθλητικά πλαίσια . Για τον αγωνιστικό χώρο μιλάμε  βέβαια , γιατί έξω από αυτόν  είχαμε παρατράγουδα. Κατά την άφιξη της Μοσχατιώτικης ομάδα εμφανίστηκαν κάποιοι κουκουλοφόροι  που  επιτέθηκαν κατά της αποστολής και πέταξαν γιαούρτια σε ποδοσφαιριστές !!!! Αμέσως μετά από αυτό τα άτομα αυτά τράπηκαν σε φυγή  και εξαφανίστηκαν. Ο παρατηρητής του αγώνα Τάσος Δαούτης ειδοποίησε την Αστυνομία που έφτασε αμέσως στο γήπεδο. Μάλιστα ένα περιπολικό παρέμεινε εκτός γηπέδου για κάθε ενδεχόμενο.

Με τη λήξη δημιουργήθηκαν κάποιες αψιμαχίες μεταξύ παραγόντων γνωστής αλλά και …άγνωστης προέλευσης , χωρίς όμως δυσάρεστα επακόλουθα αφού η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποσόβησε δυσάρεστες εξελίξεις .

Πάμε και στο αγωνιστικό τώρα. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο απόλυτα  βάσει της εικόνας που παρουσίασαν οι δυο ομάδες στο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έπαιξαν ψυχωμένα και δυνατά με πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα .

Αντίθετα οι Μοσχατιώτες μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία.

Η ομάδα του Χάρη Γαλούνη προηγήθηκε στο 22’ όταν ο διαιτητής Κακριδής είδε παρατεταμένο κράτημα στη φανέλα του Ζώγα από τον Μουρελάτο σε μια φάση με πολλά πρόσωπα στην περιοχή των φιλοξενούμενων . Καταλόγισε πέναλτι . Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σταμπούλογλου ανοίγοντας το σκορ .

Προσπάθησε να αντιδράσει το Μοσχάτο χωρίς όμως οργανωμένο τρόπο  αφού οι επιθέσεις του κόβονταν εύκολα από τους γηπεδούχους.

Η ισοφάριση ήλθε στο 37’ . Από αριστερά ο Ξενιτόπουλος εκτέλεσε φάουλ στρώνοντας ουσιαστικά την μπάλα στον Δρυμούση που με σουτ έγραψε το 1-1 .

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα στην επανάληψη . Διατήρησαν την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα .

Στο 68’ το σουτ του Χατζάκη απέκρουσε ο Μεϊμάρογλου, αλλά και το δοκάρι δεν επέτρεψαν παραβίαση της εστίας . Στο 77’ ο Ξενιτόπουλος εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής για να βρει η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι .

Τελευταία φάση του αγώνα στο 94’  η κοντινή κεφαλιά του Μπόλη που κατέληξε στα χέρια του Μεϊμάρογλου.

Ο διαιτητής Κακριδής προσπάθησε να κρατήσει το παιχνίδι, με τα σφυρίγματα του, παρακολουθώντας από κοντά τις φάσεις . Στο τέλος οι Μοσχατιώτες είχαν παράπονα για  κάποιες αποφάσεις του. Όσον αφορά τα επτά λεπτά επιπλέον χρόνο  που κράτησε τα θεωρούμε δικαιολογημένα , αφού από πλευράς γηπεδούχων έγιναν αρκετές καθυστερήσεις προς  στο τέλος…

ΑΕ ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μεϊμάρογλου, Παπαδόπουλος, Τζιώτης, Βιδάλης ( 46 Τρουμπούνας ) Σταμπούλογλου, Χατζημελετιάδης, Βάσσος( 57’ Γούσγουλας) , Γκιάτης, Ζώγας( 65’ Σαραντάκος) , Κουλουριώτης (88’  Κασδοβασίλης),  Τσορτανίδης .

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Σταύρου, ( 80’ Μπόλης) , Ξενιτόπουλος, Στεφανής, Σιδηρόπουλος( 67’ Σόσαρι), Σέχου(33’ Χατζάκης), Μουρελάτος( 85’ Καραντζάς), Μιζάμης, Στούπης, Δρυμούσης