Connect with us

stoplekto

Στηρίζει τον Π. Λουμάκη η διοίκηση της ΑΕ Ζεφυρίου- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση στην ομάδα

Published

on

Παρά το πολύ κακό ξεκίνημα, η διοίκηση της ΑΕ Ζεφυρίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία δείχνει την στήριξή της στον τεχνικό του συλλόγου Παναγιώτη Λουμάκη:

“Κάθε αρχή και δύσκολη! Μπορεί η ομάδα μας να μην έχει δείξει ακόμη το καλό της πρόσωπο, όμως υποσχόμαστε πως αυτό θα αλλάξει σύντομα. Η Α.Ε.Ζ χτίζεται απ την αρχή, με νέο ροστερ και χρειάζεται χρόνος για να φανούν οι καρποί του έργου μας. Για τον λόγο αυτό, σύσσωμη η διοίκηση στηρίζει τον τεχνικό μας Κο Λουμάκη Παναγιώτη, με τον οποίο συνεργαζόμαστε τα τελευταία δύο χρόνια και ευελπιστούμε να είμαστε άλλα τόσα, καθώς και όλους τους παίκτες που θέλουν “πραγματικά” να βοηθήσουν την ομάδα μας.

Η διοίκηση λοιπόν προχώρησε στην ενίσχυση της ομάδας με τριπλό μεταγραφικό χτύπημα, καθώς αποκτήσαμε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές, με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες: 1. Σπυρόπουλος Χρήστος 30 ετών (σέντερ φορ) 2. Τούση Παναγιώτη 24 ετών (αμυντικός) 3. Καραγκούνη Γιώργο 20 ετών (χαφ) Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Α.Ε.Ζ και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν, μακριά από τραυματισμούς”.