Connect with us

8ος Όμιλος

Στην Επισκοπή ο Ζαν Κούρτι

Published

on

Ο Ζαν Κούρτι είναι η νέα μεταγραφή της Επισκοπής!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που αυτό το διάστημα εκτίει τη στρατιωτική του θητεία στην 547 ΠΜ του Ρεθύμνου, ήρθε για να βοηθήσει στον νευραλγικό χώρο μεσαία γραμμή έχοντας πολλές εικόνες μέσα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και αυτό της Football League.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιρική, Ζαν Κούρτι. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής (έχει γεννηθεί στις 6/12/1993, έχει ύψος 1.78μ.) και ήδη, χθες Τρίτη (28/8), πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε από τις ακαδημίες του Ηροδότου ωστόσο, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας αγωνιστεί σε Εργοτέλη (Κ20, Γ’ Εθνική και Football League), Ερμή Ζωνιανών και Ηρόδοτο.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».


Ζ. Κούρτι: «Προέχουν οι στόχοι της ομάδας»

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ανέφερε: «Είμαι αισιόδοξος όσο και χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Αποκόμισα πολύ καλές εντυπώσεις από την πρώτη μου παρουσία στην Επισκοπή. Πρώτα απ’ όλα όμως αυτό που έχει σημασία είναι να πετύχουμε τους στόχους της χρονιάς».