Connect with us

7ος Όμιλος

Σπουδαία νίκη ο Ηλυσιακός, 2-1 τον Αιολικό

Published

on

Ανεβαίνει ο Ηλυσιακός που έβγαλε αντίδραση επικρατώντας με 2-1 του Αιολικού στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τσίτσαρης ο οποίος με δυο τέρματα χάρισε την νίκη στους ”κιτρινόμαυρους”.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα από τον Αιολικό που… γκρεμίστηκε από την κορυφή μένοντας στους 10 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Ηλυσιακός έφτασε στους 11 βαθμούς συγκατοικώντας στην 2η θέση με την Θύελλα Καμαρίου.

Στο 9′ ο Τσίτσαρης μετά τη σέντρα του Μπουσινάκη έκανε το 1-0, με τον Μάλτσι στο 20′ να βλέπει το σουτ που επιχείρησε να φεύγει μόλις άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του τελευταίου στο 36′.

Ο Αιολικός ήταν αναγκασμένος να αντιδράσει και με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν το 48ο λεπτό, όταν οι Μυτιληνιοί βρέθηκαν στην επίθεση με τον Κατσίκη να κλέβει την μπάλα, πασάροντας στον Τιάγκο Λαρανζέιρα, τη σέντρα του οποίου στην καρδιά της περιοχής αξιοποίησε με εκπληκτική κεφαλιά ο Θ. Ποτουρίδης, ισοφαρίζοντας σε 1-1! Στο 57′ το σουτ του Διαμαντίδη πέρασε άουτ.

Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε κράτημα του Ποτουρίδη από τον Πιπίνη όμως ο Λαμπράκης είδε τον Μιχελή να του στερεί δυνατότητα να χριστεί σκόρερ.

Στο 70′ ο Ηλυσιακός πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Τσίτσαρη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά την πάσα του Κρεββατά και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-1. ..

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μιχελής, Μέξης, Ρόπας (65′ Παπαδημητρίου), Πιπίνης, Μουσταφίδης, Ντούνης (90′ Μπάτσι), Λαμπρόπουλος, Μπουσινάκης (67′ Ρενάτο), Κρεβατάς, Μάλτσι (80′ Γκέζος), Τσίτσαρης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Απόστολος Στύλος): Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης, Βουτσιώτης (65′ Βεζιρτζόγλου), Διαμαντίδης, Θ. Ποτουρίδης, Τιάγκο Λαρανζέιρα, Λαμπράκης (83′ Αδαμόπουλος)