Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Σε ωραίο κλίμα η δεξίωση του τελικού

Published

on

Μέσα σε πολύ ωραία  ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η δεξίωση που παρέθεσε η διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά στους δυο φιναλίστ του Κυπέλλου ΑΟ Καραβά και Εθνικό Πειραιά .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χώρο εκδηλώσεων « Καταρράκτης» στο Μοσχάτο που ανήκει στον κ. Βαγγέλη Σαλαπατάρα τον οποίο η διοίκηση της Ένωσης ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση.

Παραβρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές  οι προπονητές και αρκετά μέλη των  διοικήσεων των δυο συλλόγων.

Το παρών έδωσαν επίσης οι διαιτητές της αναμέτρησης , οι  παρατηρητές αγώνα και διαιτησίας , ο ιατρός του τελικού κ.α.

Παρούσα σύσσωμη η διοίκηση με επικεφαλή τον πρόεδρο Γιώργο Ανατολάκη.

Ήταν επίσης εκεί ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά    (Κανάλι 1)  Τάκης Αβραμίδης και Στέλιος Μπρατσόλης , οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δαρζέντας, Γιάννης Μαυρόπουλος , Φλώρα Μακρή , Στάθης Γιάππαπας και Δημήτρης Κρητικός.

Την παρουσίαση έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας .

Από πλευράς Ένωσης μίλησαν οι Γιώργος Ανατολάκης, Κώστας Χολέβας, Γιάννης Ποντίκης , Λουκάς Κανδύλης , Χαράλαμπος Μοιραδωράκης καθώς και ο διαιτητής του τελικού Ηλίας Σπάθας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι των διοικήσεων καθώς και οι αρχηγοί και οι προπονητές των δυο συλλόγων.

Επίσης χαιρέτησαν τα δυο ηγετικά στελέχη της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά Τάκης Αβραμίδης και Στέλιος Μπρατσόλης .

 

Υπενθυμίζεται ότι ο αυριανός τελικός είναι  αφιερωμένος στη μνήμη ενός  σπουδαίου Πειραιώτη ποδοσφαιράνθρωπου του αείμνηστου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΑΜΙΛΗ, άλλοτε προέδρου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο και κυρίως στην κοινωνία μας.

Κοινή επιθυμία όλων το εξαιρετικό κλίμα να διατηρηθεί και μετά το τέλος του αγώνα, ώστε νικητές και ηττημένοι να φύγουν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο και από αυτό το παιχνίδι κερδισμένος να είναι το Πειραϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.

foto-sportactive.gr