Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ρόπας: “Ομάδες όπως ο Χαραυγιακός επιβάλλεται να πρωταγωνιστούν”

Published

on

Η περσινή χρονιά αποτέλεσε την παρακαταθήκη ώστε να δείξει την αξία του αφού με τις εμφανίσεις του στην Δόξα Βύρωνος κατάφερε να μπει στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων.

Ο ίδιος φέτος αγωνίζεται στον Χαραυγιακό και με το πρόσωπο που παρουσιάζει έχει καταφέρει να ανεβάσει επίπεδο τους “νερατζούρι”.

Ο λόγος για τον μέσο, Κώστα Ρόππα που παρά το νεαρό της ηλικίας του (19 χρονών) δείχνει ότι έχει ωριμάσει αρκετά.

Η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στο Χαϊδάρι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αναφερόμενος στο τρίποντο που πήρε ο σύλλογος υποστήριξε:

“Το Χαϊδάρι ανέκαθεν ήταν μια πολύ καλή ομάδα που διέθετε δύσκολη έδρα και δεν υπολογίζεις ότι θα περάσεις εύκολα. Εμείς όμως χρειαζόμασταν πάση θυσία τη νίκη, ήμασταν συγκεντρωμένοι και νομίζω πως η επικράτηση μας ήταν δίκαιη”.

Ερωτηθείς πως κρίνει το επίπεδο του πρωταθλήματος ο νεαρός άσος δήλωσε: “ Θεωρώ πως για ακόμη μια χρονιά οι ομάδες του πρωταθλήματος είναι αρκετά ανταγωνιστικές και το επίπεδο είναι ανεβασμένο”. 

Σε ερώτηση για την ομάδα που του έχει προκαλέσει εντύπωση, ο Κώστας Ρόπας είπε: “Δεν έχω ξεχωρίσει κάποια ομάδα. Όπως σας είπα και πριν οι ομάδες έχουν ενισχυθεί ακόμη περισσότερο φέτος. Είμαστε σε έναν αρκετά ανταγωνιστικό όμιλο που πάνω-κάτω οι ομάδες είναι όμοιες”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του λέγοντας: “Είμαστε ευχαριστημένοι. Θεωρώ πως έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής η οποία θα πρέπει να έχει και ανάλογη συνέχεια. Σίγουρα έχουμε κάνει και κάποια επιπόλαια λάθη και τα έχουμε πληρώσει αλλά δουλεύει όλη η ομάδα ώστε στο νέο ξεκίνημα του πρωταθλήματος να μας βρει έτοιμους. Ομάδες όπως ο Χαραυγιακός επιβάλλεται να πρωταγωνιστούν”. 

Στην τελευταία ερώτηση, ο πρώην μέσος του Πανιωνίου ερωτήθηκε για τους προσωπικούς του στόχους λέγοντας: “Για εμένα το βασικότερο είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με υγεία και να κατακτήσω αυτό που μου στέρησαν πέρυσι”.