Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πραγματοποιείται σήμερα στις 17.30 στα γραφεία της ΕΠΣΠ

η κλήρωση των αγώνων της Προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά.

Όπως είναι γνωστό  από αυτή τη φάση οι αγώνες είναι πλέον διπλοί.Οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους «8» του θεσμού είναι οι εξής:

Οι τρεις ομάδες είναι από την Γ’ Εθνική   (Αμπελακιακός, Εθνικός και Ιωνικός) και οι πέντε από την Α’ Κατηγορία Πειραιά ( Ερμής Κορυδαλλού, ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, ΑΕ Μοσχάτου , ΑΕ Περάματος , ΑΟ Χαλκηδόνα )

Δεύτεροι αγώνες σήμερα για τις μικτές της ΕΠΣ Πειραιά . Αγωνίζονται  εκτός έδρας , στην Νέα Πέραμο με τις αντίστοιχες της ΕΠΣΔΑ  Στις 12.30  παίζουν οι Παίδες και στις 14.30 οι Νέοι. Καλή επιτυχία και στις  δυο ομάδες , αν και σε τέτοια παιχνίδια δεν μετράνε ουσιαστικά τα αποτελέσματα . Οι αγώνες αυτοί είναι προεπιλογής για τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων ….

Κάποτε λέγαμε για τους προπονητές που φεύγουν από ομάδες  και βάζαμε σαν όριο την…παρέλαση . Τώρα άλλαξαν οι καταστάσεις . Πλέον υπάρχει ο …καυτός μήνας Νοέμβριος.

Μόνο την τελευταία εβδομάδα έγιναν αρκετές αλλαγές .

Έφυγε ο Μπάμπης Τοπίκογλου από την Ένωση Α.Α. Ρέντη και πήγε στην Κύπρο Κορυδαλλού  από την οποία αποχώρησε ο Γιώργος Τσιριγώτης .

Στην Ένωση Α.Α Ρέντη πήγε ο Παναγιώτης Κούκουρας που ήταν και πέρυσι στην ομάδα αλλά τον αντικατέστησε ο Τοπίκογλου.

Από τον Ερμή αποχώρησε ο Βασίλης Σταύρου και στη θέση του πήγε ο Δημήτρης Καλύκας που ήταν για λίγες εβδομάδες στην Προοδευτική.

Από τον ΑΣ Δραπετσώνας έφυγε ο Ανδρέας Μπαρμπολούτσι και στη θέση του πήγε ο Άρης Τσαγδής που δούλεψε και πέρυσι στην ομάδα.

Από την Αστυπάλαια Κορυδαλλού τέλος ο Λεωνίδας Πανοηλίας και αναμένουμε τον αντικαταστάτη του….

Στη θέση του Λάμπρου στους Λέοντες Καμινίων πήγε ο Κώστας Κριμιτζάς  και όχι ο Νίκος, όπως εκ παραδρομής γράψαμε χθες .  Η δύναμη της συνήθειας  . Αυτά συμβαίνουν όταν και τα δυο αδέλφια είναι προπονητές καθώς και ο γιος του Νίκου , Δημήτρης…..

Α, μην το ξεχάσω στον ΑΟ Πειραιά πήγε προπονητής ο Νικήτας Πασσάς που είχε εργαστεί και παλαιότερα στην ομάδα. Ανακύκλωση να  γίνεται…..

Πολύ καλή δουλειά γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Ίκαρο Καλλιθέας . Συνεχώς προωθούνται παίκτες από τις άριστες υποδομές που υπάρχουν και από χρόνο σε χρόνο τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες . Σήμερα ο Ίκαρος έχει μια πολύ αξιόλογη νεανική ομάδα με τεράστιο μέλλον. Συγχαρητήρια στον ηγέτη Γιάννη Περλορέντζο και τους συνεργάτες του  για την προσπάθεια τους. Αυτός είναι ο  σκοπός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου . Η ανάδειξη ταλέντων από τις υποδομές…..

Αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη νίκη του ΑΣ Ποντίων με 1-6 επί της Θύελλας στο Μοσχάτο….Και ξέρετε ποια ήταν η αντίδραση του «ισχυρού άνδρα» των Ποντίων Νίκου Κλιτσίδη :«Πάντα πίστευα ότι η ομάδα μας έχει μεγάλες δυνατότητες.. Στον αγώνα με την  Θύελλα απλά …ξεμπουκώσαμε .Δεν είναι υπερβολή αν πω ότι στο παιχνίδι  με την Ελλάδα Ποντίων που χάσαμε , ήμασταν καλύτεροι.»…..

Βασίλης Τσιτούρας λάτρης του ερασιτεχνικού Πειραϊκού ποδοσφαίρου. Παρακολουθεί ανελλιπώς αγώνες πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών , οποιαδήποτε μέρα και ώρα . Σήμερα κάνει  ένα νέο ξεκίνημα . Αναλαμβάνει χρέη μέλους της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΠ Πειραιά μαζί με τον Γιώργο Σιάκουλη  έναν ακόμα εργάτη  του Πειραϊκού ποδοσφαίρου. Καλορίζικοι ….

Η διοίκηση της Θύελλας Μοσχάτου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την εταιρεία SKIASIS PROTECTIONS  του κ.. Στάθη Καματερού στο Μοσχάτο για την χορηγία προς τον σύλλογο…..

«Έφυγε » από την ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Λάζαρος Κασπαριάν .Ένας από τους καλύτερους θυρωρούς που έχουν περάσει από τα γήπεδα της ΕΠΣ Πειραιά κάνοντας έντονη την παρουσία του για πολλά χρόνια. Η κηδεία του έγινε την Δευτέρα στο Γ’ Νεκροταφείο….