Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Το θέμα της ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο γήπεδο Σιταποθηκών  ήλθε και πάλι στο προσκήνιο μετά την ανακοίνωση από πλευράς Περιφέρειας ότι  τα έργα θα ξεκινήσουν το πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου. Επειδή το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί θα είναι τεράστιο , τόσο για τα σωματεία και τις ακαδημίες τους, όσο και για την ΕΠΣΠ ,  γίνεται έκκληση προς την Δημοτική Αρχή Κερατσινίου – Δραπετσώνας  καθώς και την Περιφέρεια Πειραιά ,  οι εργασίες να μετατεθούν για τον Μάιο . Που θα έχουν ολοκληρωθεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των σωματείων . Τώρα είναι στο φόρτε τους …..

Γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου λέγεται ότι θα κλείσει το γήπεδο των Αμπελακίων προκειμένου να γίνουν έργα και να τοποθετηθεί πλαστικός χλοοτάπητας. Αυτό σημαίνει ότι και οι τέσσερις ομάδες του νησιού θα συνωστιστούν για κάποιους μήνες  στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας. Με τον Αμπελακιακό να έχει προτεραιότητα λόγω Γ’ Εθνικής. Σίγουρα αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο της ΕΠΣΠ , και φυσικά των σωματείων . Ένας ακόμα πονοκέφαλος για την Επιτροπή Πρωταθλήματος…..

Το είδαμε κι αυτό . Ή μάλλον θα το δούμε  την Δεύτερα στις 18.30 στο γήπεδο  «Παντελής Νικολαΐδης» Εκείνη την ώρα ξεκινάει ο αγώνας  Παννεαπολικού – Χαλκηδόνας . Είναι η πρώτη φορά που αγώνας πρωταθλήματος διεξάγεται τέτοια ώρα .  Και τέτοια εποχή εννοείται… Το σημαντικό είναι ότι τα δυο σωματεία συμφώνησαν από κοινού, να παίξουν τέτοια ώρα , ώστε να μην έχουν απουσίες .  Κι αφού αυτά  συμφώνησαν , ο Χολέβας έκανε πίσω. Όπως είπαν  ο φωτισμός είναι επαρκής για να διεξαχθεί το παιχνίδι . Αυτή την ώρα . Θα δούμε…..

Αυξήθηκαν  αυτοί την εβδομάδα οι διαιτητές που σφυρίζουν …διπλοβάρδια . Μια ολόκληρη …δεκάδα . Συγκεκριμένα  δυο αγώνες Α’ Κατηγορίας διαιτητεύουν οι Κουβέλης, Ντουμιτρέσκου , έναν αγώνα Α’ και έναν Β’ οι  Κακριδής( και τα δυο Κυριακή ) , Ιωαννίδης , Δαμιανάκης, Φιλακούρης, Μπαλαχούτης, Ζησιμόπουλος, έναν αγώνα Α’ και ένα Γ’ ο Κουζούμης ( και τα δυο Κυριακή ), ένα Β’ και ένα Γ’ ο Πουλόπουλος . Κάποιοι μάλιστα από αυτούς σφυρίζουν και σε αγώνα της ΕΠΟ…..

Αυτός πάντως που παίρνει τον τίτλο του….Σούπερμαν αυτή την εβδομάδα είναι ο Κυριακός Φωτιάδης . Διαιτητεύει έναν αγώνα  της Γ’ Κατηγορίας και τρεις των πρωταθλημάτων υποδομών !!! Συνολικά τέσσερις ……

Ο Βασίλης Σταύρου μπορεί να μην είναι πλέον προπονητής στην πρώτη ομάδα του Ερμή, όμως παραμένει στον σύλλογο «Είναι η οικογένεια μου » μας είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όλους στον Ερμή για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια . Ειδικά τον πρόεδρο Κώστα Πρέκα. Ευχαριστώ το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές  για την συνεργασία .Πήρα την απόφαση  να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της ομάδας μας για την οποία έχω δώσει και την ψυχή μου .»

Όσο για τον αντικαταστάτη του τον Δημήτρη Καλύκα ο Βασίλης Σταύρου δήλωσε: « Εύχομαι ολόψυχα στον φίλο μου τον Μήτσο  καλή επιτυχία στο έργο του και να φτάσει ψηλά τον Ερμή  εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται .»….

Θεολόγου έφυγε , Θεολόγου πήγε στην ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα .  Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Μάρκος Θεολόγου αποχώρησε από την ομάδα και πήγε με μεταγραφή στον Περαμαϊκό. Όμως τώρα πήγε εκεί ο αδελφός του Αντώνης, που ανέλαβε τεχνικός διευθυντής   και θα βοηθήσει την ομάδα στη νέα της προσπάθεια.  Σαν ποδοσφαιριστής ο Αντώνης Θεολόγου έκανε καριέρα στην μεγάλη ομάδα της Προοδευτικής στα κορυφαία Ελληνικά πρωταθλήματα ….

Ο Παναγιώτης Κούκουρας επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης Α.Α. Ρέντη . Αντικατέστησε τον Μπάμπη Τοπίκογλου , ο οποίος πέρυσι την άνοιξη είχε αντικαταστήσει τον Κούκουρα  ο οποίος  είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους στη Σαντορίνη….

Η διοίκηση της Ένωσης Α.Α. Ρέντη ευχαριστεί τον Μπάμπη Τοπίκογλου για τις  πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα….

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Αστέρας Νίκαιας την περασμένη Κυριακή από τους Νέους Δραπετσώνας που έχουν πορτοκαλί εμφάνιση και προπονητή τον Μανώλη Πράσινο. Και οι «γνωστοί – άγνωστοι» του Αστέρα ( λέγε με Άγγελο) «κτύπησαν » στην ιστοσελίδα του συλλόγου  έχοντας ένα φωτεινό σηματοδότη γράφοντας για τίτλο :«Κόκκινο από τους πορτοκαλί του Πράσινου »Μετά από όλα αυτά δεν έχουμε λόγο ύπαρξης εμείς . Είναι ο πιο ευρηματικός τίτλος που έχω δει  όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο . Συγχαρητήρια !!!!

Έφυγε από τη ζωή  σε ηλικία 63 ετών  ο βετεράνος Πειραιώτης Διαιτητής Σταύρος Βολάνιος. Είχε σταματήσει την διαιτησία σε μικρή ηλικία λόγω προβλήματος στην καρδιά . Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι στο Νεκροταφείο του Σχιστού.