Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Και ενώ το γήπεδο στον Κορυδαλλό θα παραδοθεί προς χρήση τις επόμενες μέρες , θα κλείσει  το γήπεδο των Σιταποθηκών σε ένα 20ήμερο. Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου της Αντιπεριφέρειας Πειραιά . Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να υπάρξει μια αναβολή  και τα έργα γίνουν τελικά τον Μάη , διαφορετικά θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα και για τα σωματεία και για την ΕΠΣΠ.

Στην συνέντευξη Τύπου που μίλησε βασικά ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης  παραβρέθηκε και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Την ΕΠΣΠ εκπροσώπησε ο διευθυντής των γραφείων Παναγιώτης Νταλάκος  που μίλησε με τον υπεύθυνο Τεχνικών έργων της Περιφέρειας κ. Θεοδωρουλέα ο οποίος έδωσε και την είδηση ότι ο εργολάβος του γηπέδου ΣΕΦ  του υποσχέθηκε  ότι μέσα στον Γενάρη θα είναι έτοιμος ο αγωνιστικός  χώρος ( σκάψιμο , τσιμέντο , χλοοτάπητας ) .  Έτσι ώστε να μπορούν να προπονούνται οι ομάδες . Τα υπόλοιπα έργα( περίφραξη, αποδυτήρια ηλεκτροφωτισμός ) θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο. Πάντως ο κ Γαβρίλης χαρακτήρισε τον εργολάβο «τζαναμπέτη» προσθέτοντας ότι « θα μας βγάλει την ψυχή μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο»…..

Ευχάριστα είναι τα νέα για το γήπεδο του Εθνικού που όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει τον δικό του χώρο στην περιοχή του Σχιστού . Προς το παρών υπάρχει ένα πρόβλημα με δυο άτομα- καταπατητές που διεκδικούν τον χώρο, αλλά αναμένεται να ξεπεραστεί  και να γίνει η μελέτη ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες …..

Όσον αφορά τον χώρο των Λατομείων στον Άνω Κορυδαλλό , αποφασίστηκε να γίνει στάδιο για στίβο καθώς και ένα κλειστό Γυμναστήριο. Όχι για γήπεδο ποδοσφαίρου….

Δυο εκατομμύρια ευρώ έχουν εγκριθεί για ανακατασκευή ή δημιουργία νέου γηπέδου στη Δραπετσώνα. Για το θέμα αυτό θα αποφασίσει σχετικά η δημοτική αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας….

Και μην ξεχνάμε ..Μέσα στον Δεκέμβρη θα κλείσει και το γήπεδο Αμπελακίων στη Σαλαμίνα. Αυτά….

Η ήττα από τον γειτονικό Δία ήταν η αφορμή για να γίνουν ανακατατάξεις στο τεχνικό επιτελείο του Ερμή Κορυδαλλού . Ο Βασίλης Σταύρου όμως ένα παιδί του συλλόγου , θα παραμείνει στην ομάδα και θα την βοηθήσει από άλλο πόστο, γιατί ο Βασίλης είναι ένας εργάτης της ομάδας ,ένας άψογος χαρακτήρας και ιδιαίτερα καταρτισμένος τεχνικός. Ένα διαμάντι. Απλά σε αυτή την χρονική περίοδο, αφού δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο και ο ίδιος θεώρησε πως έπρεπε να αλλάξει και να φύγει από την συγκεκριμένη  θέση …

Κι άλλος προπονητής  παραιτήθηκε. Κι αυτός από ομάδα του Κορυδαλλού .  Ο Γιώργος Τσιριγώτης από την Κύπρο. Είναι επιδημία πάντα τον Νοέμβρη  να φεύγουν αρκετοί τεχνικοί. Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα τους . Πάντα  αυτοί την πληρώνουν…..

Νέος προπονητής στον Ερμή ανέλαβε ο Δημήτρης Καλύκας . Ένας καταξιωμένος τεχνικός από τους καλύτερους στον χώρο μας . Η πορεία του Δημήτρη τα τελευταία δυο χρόνια στρέφεται γύρω από τον Κορυδαλλό . Πέρυσι ήταν στον Αετό , φέτος πήγε για λίγο στην Προοδευτική και συνεχίζει στον Ερμή, Καλή του επιτυχία…..

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα έκαναν οι Νέοι Δραπετσώνας  και στη χθεσινή προπόνηση εμφανίστηκε ο πρόεδρος τους Βασίλης Ταουξής και μοίρασε ρολόγια χειρός σε όλους τους ποδοσφαιριστές . Για μια ακόμα  φορά ο κορυφαίος μεγαλοδικηγόρος πρωτοτύπησε .Το ερώτημα είναι τι θα κάνει στη δεύτερη νίκη. Θα δώσει …ρολόγια τοίχου ;….

Η Αστυπάλαια Κορυδαλλού αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον αντιδήμαρχο Νίκαιας- Ρέντη Γιάννη Μπακατσέλο  για τα διευκολύνσεις που παρείχε στην ομάδα παραχωρώντας ώρες προπόνησης στο γήπεδο του Ρέντη . Επίσης ευχαριστεί τον Ερμή Κορυδαλλού για την άριστη συνεργασία που έχουν καθώς και για την παραχώρηση παικτών. Στην Αστυπάλαια μέσα σε λίγα χρόνια που υπάρχει αυτή η ομάδα έχουν γίνει θαύματα .Ούτε πέντε χρόνια  λειτουργίας δεν έχει το σωματείο. Κι όμως  αυτή τη στιγμή έχει μια σοβαρή παρουσία στην Α’  Κατηγορία . Και το σημαντικότερο στην 18αδα οι εννέα ποδοσφαιριστές είναι μικροί ……

Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για τον Πειραιώτη προπονητή Γιώργο Τριανταφύλλου . Άνοιξε πρατήριο βενζίνης SHELL που βρίσκεται επί των οδών Ποταμού 20 και Καραολή – Δημητρίου στο Σχιστό Κορυδαλλού. Καλές δουλειές!!! ….