Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη

Published

on

Πραγματοποιείται σήμερα στις 11.30 το πρωί  στα γραφεία της Περιφέρειας Πειραιά , συνέντευξη  τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά   Γιώργου Γαβρίλη , γύρω  από την πορεία των αθλητικών έργων της περιοχής. Στη συνέντευξη έχει κληθεί και η ΕΠΣΠ…..

Για το ΣΕΦ , όπως έχουμε ήδη γράψει υπάρχει νέα τροπή  με τον εργολάβο , στον οποίο εστάλη εξώδικο , να υπόσχεται ότι θα ολοκληρώσει μέχρι το Πάσχα  το έργο, αρκεί βέβαια να πληρώνεται κανονικά….

Για το γήπεδο του Κορυδαλλού δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα δοθεί προς χρήση την προσεχή Τρίτη . Κάποιοι πάντως έχουν ακόμα τις αμφιβολίες τους .

Το διοικητικό στέλεχος της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού Αντώνη Αναστασιάδη μας έγραψε :

«Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν…. γήπεδο ΕΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ….2018….κ η κωμωδία συνεχίζεται…. Από εβδομάδα σε εβδομάδα…κ οι ομάδες συνεχίζουν την ταλαιπωρία τους…… τα έξοδα….και το γύρω γύρω….να δούμε ποιος θα πάρει τις ευθύνες για όλη αυτή την κοροϊδία κ ταλαιπωρία τόσων ομάδων…Υ.Γ. όλες οι ομάδες του Κορυδαλλού από τότε που έκλεισε το γήπεδο και ταλαιπωρούνται αγωνιστικά έχουν τεράστια πτώση…… Οι αριθμοί μιλούν… Επιτέλους ας τελειώνει αυτό το ανέκδοτο…. Λίγο σεβασμός….»…..

Και μια καλή είδηση . Με ενέργειες της προέδρου του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου έγιναν βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου και οι προπονήσεις γίνονται πλέον πιο άνετα σε ένα χώρο που δίνει λύσεις για προπονήσεις σε κάποιες ομάδες του Κεντρικού Πειραιά …….

Πασσάς  όχι στα …Γιάννινα , αλλά στον Πειραιά. Για την ακρίβεια  στον ΑΟ Πειραιά . Ο Νικήτας λοιπόν ένας ικανότατος προπονητής πήρε την θέση του Κώστα Αρζένη , που ενώ η πρόσληψη του πριν μερικούς μήνες προκάλεσε έκπληξη , δεν συνέβη το ίδιο και με την αποχώρηση του . Γιατί ήταν βέβαιο πως ο Κώστας που είναι ένας καταξιωμένος τεχνικός , όταν θα του γινόταν πρόταση από μια μεγαλύτερη ομάδα , θα έφευγε . Και πράγματι πήγε στον Θρίαμβο ομάδα Α’ Κατηγορίας Αθήνας, αντικαθιστώντας έναν δικό μας Πειραιώτη προπονητή τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη …..

Αμέσως βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Παύλου Δαούτη στον Ολυμπιακό Περάματος . Είναι ο Μπάμπης Σκλάβος .Τον οποίο είχε «φωτογραφήσει »  η στήλη χθες. Οι «ψαγμένοι » αναγνώστες μας το κατάλαβαν αμέσως . Ο Μπάμπης είναι ο τρίτος τεχνικός που  θα εργαστεί στην ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος εδώ και πέντε αγωνιστικές . Ξεκίνησε ο Δημήτρης Βουτσινάς, Συνέχισε ο Παύλος Δαούτης  για να έλθει τώρα ο Μπάμπης Σκλάβος .Με την ευχή μας να στεριώσει και να …σκλαβωθεί στην ομάδα…..

Αργά σταθερά και αθόρυβα ενισχύει την ομάδα της η Χαραυγή. Ο Αλέξανδρος  Αγγελόπουλος που επέστρεψε στην ομάδα από την Προοδευτική είναι μία πολύ κίνηση  Και δεν θα είναι πιθανόν μόνο αυτή . Ενδέχεται να γίνει  μια ακόμα . Αν επιστρέψει και  αυτός που ακούγεται θα  είναι Θεού Δώρο….

Το μήλο κάτω από την μηλιά  θα πέσει. Αυτό ισχύει στην περίπτωση  του γνωστού προπονητή και βετεράνου ποδοσφαιριστή Γιώργου   Κωττάκη που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο .

Ο Γιώργος τώρα τρέχει και ενδιαφέρεται για τους δυο εγγονούς του, που λατρεύουν το ποδόσφαιρο. Ο μικρότερος από τους δυο , ο 8χρονος Γιώργος Λινοσπόρης που θεωρείται μεγάλο ταλέντο  αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Θανάση Ζάχου στο Νέο Ικόνιο . Το πάθος του όμως για τον Ολυμπιακό  είναι μεγάλο και έτσι οι υπεύθυνοι του Περαματιώτικου συλλόγου δεν του χάλασαν το χατίρι και ο μικρός , πήγε στους ερυθρολεύκους . Ο Γιώργος Κωττάκης ευχαριστεί δημόσια τον παράγοντα του Νέου Ικονίου Αντώνη Μπόη καθώς και τον Θανάση  Ζάχο για την κατανόηση που έδειξαν .

Επίσης ο Κωττάκης ευχαριστεί τους ανθρώπους του Παννεαπολικού για τον άψογο τρόπο που συμπεριφέρονται στον 14χρονο εγγονό του Λεωνίδα Κουδουνάκο ο οποίος  αγωνίζεται στον σύλλογο….