Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Η  δήλωση που έγινε το βράδυ της Κυριακής  από τον Γενικό Αρχηγό της Χαλκηδόνας Γιώργο Ζαρκαδούλα ότι «η Χαλκηδόνα θα ζητήσει προστασία με μπράβους από την ΕΠΣΠ » προκάλεσε αίσθηση . Και φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει . Άλλωστε ο κ. Ζαρκαδούλας είναι σίγουρο ότι ήθελε να στείλει ένα δικό του μήνυμα ,για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στα Πειραϊκά γήπεδα , παίρνοντας αφορμή από αυτό που είχε πει ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας στην κλήρωση του πρωταθλήματος χαριτολογώντας :«Αν είναι να φέρνετε μπράβους , να τους ζητάτε από μας , για να βγάζει και κάνα φράγκο η Ένωση »!!!

Το θέμα των μπράβων το συζητήσαμε με τον κ. Σπάθα στην πρόσφατη συνέντευξη που μας παραχώρησε στο nfstudiosports.gr .Συγκεκριμένα μας είχε πει

«Τα σωματεία μας είναι πειθαρχημένα  και ήσυχα . Υπάρχουν  όμως 3-4 συγκεκριμένες ομάδες που κουβαλάνε τους ευτραφείς  φίλους τους , τρώνε στο μπαρ του γηπέδου 100 σουβλάκια . Η εικόνα αυτή  όμως δεν αξίζει στην ΕΠΣΠ. Επειδή όλα συζητιούνται  κληθήκαμε από αρμόδια όργανα της βίας . Ήξεραν πολλά , ήθελαν να μάθουν κι από μας . Θα έχει μπέρδεμα η δουλειά Εμείς δεν είμαστε δοσίλογοι ούτε θέλουμε να κάνουμε ζημιά . Το έχουμε πει σε αυτούς τους λίγους αλλά δεν μας ακούνε » …..

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Χαλκηδόνας – Καραβά ο κ. Σπάθας μας είπε χθες: «Ήμουν στο γήπεδο και έχω άποψη . Τα είδα όλα . Και από τους μεν και από τους δε. . Αυτό που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στη διαιτησία.»….

Ούτε αυτή την αγωνιστική θα χρησιμοποιηθεί το γήπεδο Κορυδαλλού . Θα είναι έτοιμο για να παραδοθεί κομπλέ  την επόμενη Τρίτη .  Έχει πέσει το καουτσουκ στο ταρτάν  σήμερα θα ολοκληρωθεί το στοκάρισμα για στεγανοποίηση ,  και τις δυο επόμενες δυο μέρες θα γίνει ράντισμα με ριζόνερο για το κόκκινο χρώμα. Και μετά θα γίνει διαγράμμιση . Η βροχή προκαλεί υγρασία μέσα στο καουτσούκ ,  και για να μην «σκάσει» και σε  1-2 μήνες  έχει πρόβλημα , προτίμησαν να καθυστερήσουν για πέντε μέρες, ώστε το έργο να μην έχει πρόβλημα για πέντε χρόνια .Τοποθετήθηκαν ήδη δίκτυα πίσω από τα τέρματα για τις μπάλες ενώ έχει βαφτεί όλο το γήπεδο….

Το γήπεδο επισκέφτηκαν χθες το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη και έμειναν ικανοποιημένοι από την πρόοδο των έργων…..

Κόντευε να νυχτώσει για τα καλά στο γήπεδο Δραπετσώνας χθες στον αγώνα ΑΣ Ποντίων – Ελλάδας Ποντίων , όταν άναψαν τα φώτα . Στο τελευταίο δεκάλεπτο . Μάλλον δουλεύει με χρονοδιακόπτη που είναι ρυθμισμένος με την θερινή ώρα. Τουλάχιστον ξέρουμε πότε ανοίγουν , γιατί για το κλείσιμο δεν τίθεται θέμα. Όλη τη νύχτα είναι ανοικτά αλλά ποιος νοιάζεται . Κι όλα αυτά ενώ δεν προπονείται κανείς και δεν υπάρχει ψυχή στο γήπεδο. Το έχουμε ξαναγράψει, αλλά ακούει κανείς;;;…..

Εκτός από την μονομαχία πατέρα και γιου Τοπίκογλου , όπου ο προπονητής της Ένωσης Ρέντη  Μπάμπης  αντιμετώπισε τον γιο του Οδυσσέα που αγωνίζεται στην Κύπρο Κορυδαλλού, είχαμε άλλη μια οικογενειακή μονομαχία . Ο Λάμπρος Μαστρόκαλος του Πανιώνιου Κερατσινίου  βρέθηκε αντίπαλος με τον αδελφό του Λευτέρη που παίζει στον ΑΟ Αγίου Δημητρίου .  Στην εξέδρα βρισκόταν και παρακολουθούσε την προσπάθεια των παιδιών ο πατέρας τους Κωνσταντίνος , αντιπρόεδρος του Πήγασου Αγίου Διονυσίου…

Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο Μπάμπης Τοπίκογλου αποτελεί ήδη παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης Ρέντη. Ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Ίσως είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για την πορεία του συλλόγου….

Ο Πουλής έγινε …πουλί και «πέταξε » . Από την Ελλάδα Ποντίων γενικά  .Ανδρική και γυναικεία ομάδα . Ως δυσαρεστημένος . Και οι υπεύθυνοι της ομάδας έμειναν με …τις υποσχέσεις στο χέρι!!! Και άντε φτου κι από ‘ την αρχή τώρα ….

Δεν του έφτανε η στεναχώρια από την ήττα του Αστέρα Νίκαιας την Κυριακή, λίγες ώρες αργότερα ήλθε και η ήττα της ΑΕΚ και ο Βασίλης Τσιτούρας κόντευε να σκάσει. Θα παρακαλούσα τον εκπληκτικό σκιτσογράφο Θάνο Λογό να κάνει ένα  αφιέρωμα στον πρώην πρόεδρο και παραλίγο φροντιστή της ομάδας….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply