Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Πολύ σοβαρό θέμα έχει δημιουργηθεί στον Πολυκράτη  από άγνοια . Είτε των παραγόντων της ομάδας, είτε του διαιτητή είτε του ιατρού του αγώνα . Τις δυο τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα έχει σοβαρούς τραυματισμούς. Την προπερασμένη εβδομάδα ο  ποδοσφαιριστής Παντελής Δρόσος έσπασε δυο δάκτυλα την ώρα του αγώνα . Η γιατρός δεν μπόρεσε να τα βάλει στη θέση τους , ο παίκτης έγινε αλλαγή και πήγε στο Νοσοκομείο .Δεν έγινε καμία αναφορά στο φύλλο αγώνα ,ούτε δόθηκε γνωμάτευση από τον γιατρό στον αθλητή  Την περασμένη Κυριακή  ο ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος υπέστη ρήξη προσθίου Χιαστού, και ο Γιώργος Γούπος βαρύ διάστρεμμα , Μεταφέρθηκαν και οι δυο στο Νοσοκομείο.  Όπως καταγγέλλει ο προπονητής της ομάδας Νίκος Νικολάου όχι μόνο δε ν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνα , αλλά ούτε καν ότι έγιναν αλλαγές οι δυο  ποδοσφαιριστές!!!  Κι από τις οκτώ αλλαγές γράφτηκαν μόνο δυο . Την άγνοια λοιπόν κάποιων άσχετων ατόμων την πληρώνουν οι ομάδες. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά ;; Να υπάρχει τόση άγνοια σε διαιτητές που  δεν ξέρουν να συντάσσουν το φύλλο αγώνα; Απαράδεκτο …..

Διαμαρτυρήθηκε ο πρόεδρος της Δάφνης Ταμπουρίων Νίκος Αντωναράκης για τη διαιτησία . Δεν θα σταθώ σε αυτό . Άλλοι είναι αρμόδιοι να απαντήσουν αν ισχύει κάτι τέτοιο . Θα αναφερθώ μόνο σε αυτό που λέει για την συμπεριφορά του ενός βοηθού διαιτητή και του παρατηρητή αγώνα . Αν ισχύουν αυτά που λέει ο πρόεδρος είναι  απαράδεκτη η στάση τους . Έχουμε πει αλλεπάλληλες φορές πως οι διαιτητές και οι παρατηρητές θα πρέπει να σέβονται τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες των ομάδων   που δίνουν και την ψυχή τους για να τα βγάλουν πέρα….

Πάλι «κτύπησε » ο Γραμματέας αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα . Με αφορμή τη δήλωση του Γενικού αρχηγού της Χαλκηδόνας Γιώργου Ζαρκαδούλα  ότι η ομάδα του θα ζητήσει προστασία με μπράβους από την ΕΠΣΠ, ο κ. Σπάθας  επικοινώνησε μαζί μας  και  δήλωσε : « Τον περίμενα  τον κ. Ζαρκαδούλα , για να του…. συμπληρώσω μερικά παιδιά , αλλά δεν έχει έλθει ακόμα . Θα περιμένω.»

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ο μεγάλος Αργεντίνος άσος που εντυπωσιάσε με τον Ολυμπιακό βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην Ελλάδα και τιμήθηκε το Σάββατο από τον Πειραϊκό  του οποίου είναι επίτιμο μέλος . Μάλιστα οι δυο πλευρές θα έχουν και συνεργασία . Στον διάσημο άσο πρόσφερε αναμνηστική ερυθρόλευκη φανέλα και ο Ολυμπιακός Περάματος αντίπαλος του Πειραϊκού . Μια φανέλα που ο Λούτσι δέχτηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση . Ολυμπιακός γαρ…..

Η διοίκηση και οι αθλητές της Ένωσης Α.Α. Ρέντη ευχαριστούν τον επιχειρηματία Χαράλαμπο Βλάχο ( «Φούρνος του Μπάμπη» για την προσφορά αθλητικού υλικού προς τον σύλλογο…..

Μπήκε , σκόραρε και απήλθε. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή των Φιλάθλων Πέτρο Κουρτίδη που μπήκε σαν αλλαγή στον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου στο 55’ . Σκόραρε στο 69’ και τραυματίστηκε στο 77’ όπου αποχώρησε . Την δουλειά του όμως την έκανε και με το παραπάνω. Το γκολ που πέτυχε ήταν το νικητήριο για τους Φιλάθλους…….

Ο γενικός αρχηγός του ΑΣ Κωφών Νίκος  Τσακουμάγκος θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια το Πολυκράτη για τη φιλοξενία του στο Κυριακάτικο παιχνίδι. Επίσης  θέλει να αναδείξει  τη στάση του προπονητή του Πολυκράτη Νίκου . Νικολάου, ο οποίος ενώ παίκτης του δεν τηρεί το fair play και η ομάδα του κερδίζει κόρνερ, ”φωνάζει” στο παίκτη να το εκτελέσει εκτός αγωνιστικού χώρου. Κίνηση που δείχνει πως ο χώρος του ποδοσφαίρου σίγουρα χρειάζεται ανθρώπους σαν τον κ. Νικολάου…..

Απορία Κορυδαλλιώτη φίλου της στήλης :«Αν αυτή την εβδομάδα , έχει βροχές ,κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό, υπάρχει περίπτωση να μην παραδοθεί ούτε την επόμενη εβδομάδα το γήπεδο Κορυδαλλού; …

Αμ, το άλλο . Το έγραψε ο διαιτητής Γιανναράκης για τον Λαδικό του Νέου Ικονίου. Που είπε μετά τη λήξη του αγώνα στο βοηθό Ιωαννίδη «Είσαι ντιλίβερι τρικέρατε κερατά. Για τα 15 ευρώ είσαι..»Με 4 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο παίκτης…..

Συγχαρητήρια στο μέλος της Επιτροπής Υποδομών και Μικτών της ΕΠΣΠ Σταύρο Μορφόπουλο που έτρεξε και τερμάτισε στον Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμοο  την περασμένη Κυριακή . O ίδιος έγραψε στη σελίδα του στοfacebook: « Όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα. Ο χρόνος δεν έχει σημασία καμία αλλά τα 42 χλμ όπως και όποτε. Μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά από Π. Φάληρο και την ομάδα τους. Η διαδρομή και η σκέψη ότι μπορώ σύντροφος. Τώρα μπορώ πλέον απλώς να αθλούμαι. Ευχαριστώ τον Θεό για την δύναμη. Αφιερωμένο στα 2 βλαστάρια μου.»…..

Τέλος ο Παύλος Δαούτης  από τον Ολυμπιακό  Περάματος . Είναι ελεύθερος πλέον. Να δούμε τώρα ποιον προπονητή θα …σκλαβώσει ο Σαββατιανός…..