Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…..

Published

on

Μεγάλη μέρα σήμερα για τον Ατρόμητο Κερατσινίου που γιορτάζει στις 18.00 στο γήπεδο Χαραυγής την άνοδο του. Αρχικά θα γίνει αγώνας με την ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα πολλών φίλων του ποδοσφαίρου.  Η παρουσία των αυριανών άσων της ερυθρόλευκης ομάδας  δίνει μεγάλη αίγλη  στην εκδήλωση και αποτελεί  μεγάλη τιμή  που αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Ατρομήτου . Θα τιμηθούν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός , καθώς επίσης ο προπονητής Βασίλης Βούζας με τον κορυφαίο Άριελ Ιμπαγάσα. Επίσης ο Κερατσινιώτικος σύλλογος θα τιμήσει την παλιά μεγάλη δόξα του Πιερικού και σπουδαίο προπονητή Σταύρο Διαμαντόπουλο που θα έλθει από την Κατερίνη ειδικά για την εκδήλωση . Θα τιμηθούν επίσης στελέχη του συλλόγου που διακρίθηκαν ιδιαίτερα την χρονιά που πέρασε και συνέβαλαν στην άνοδο και την ανάπτυξη της ομάδας ……

Για μια ακόμα χρονιά η  Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά θα τελέσει μνημόσυνο σήμερα  και ώρα 18.00 στο γήπεδο της Νεάπολης εις μνήμη των βετεράνων ποδοσφαιριστών που έχουν φύγει από τη ζωή .

Θα τιμηθεί η μνήμη των Χαράλαμπου Κοτρίδη, Παύλου Γρηγοριάδη ,Ευστάθιου Μαυρίδη , Αχιλλέα Αθανασούλα, Δημήτρη Ντουνιά , Αθανάσιου Χρήστου  Δημήτρη Δημητριάδη, Ιάκωβου Καραϊκόφογλου, Εμμανουήλ Κανελλόπουλου , Ιωάννη Σαλαγιάννη, Δημήτριου Ρεντούμη, Νικόλαου Μοναστηρίδη , Ευστάθιου Τσαντζαρίδη, Λάκη Μπάικα , Γεώργιου Ιωακειμίδη , Ιωάννη Χατζουπλάκη, Χρήστου Βλαχογιάννη , Νικόλαου Φίλιου.

Θα ακολουθήσουν ποδοσφαιρικοί αγώνες Βετεράνων μεταξύ της Μικτής Πειραιά και  των ομάδων Πανιωνίου και Ιωνικού…..

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι Μικτές Πειραιά που συνεχίζουν την προετοιμασία για τη νέα περίοδο .Οι Παίδες αγωνίστηκαν προχθές με την αντίστοιχη της Αμφιάλης ενώ οι Νέοι με τον Πανιώνιο ΓΣ.

« Τα παιδιά αρχίζουν να δένουν σαν ομάδα . Η προσπάθεια συνεχίζεται » μας είπε το μέλος της Επιτροπής Υποδομών Σταύρος Μορφόπουλος και πρόσθεσε: «Είμαστε σε αναζήτηση ομάδων για νέα φιλικά παιχνίδια μιας και οι ώρες διεξαγωγής μας δυσκολεύουν αρκετά .»

ΙΣυγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια τους έδωσε ο Λουκάς Κάλλας . Ο τεχνικός του ΑΣ Ποντίων αναγνώρισε την προσπάθεια των παιδιών που παρά τα προβλήματα που υπήρχαν τα έδωσαν όλα για να παραμείνει η ομάδα στην Α’ Κατηγορία , κάτι που φαινόταν πολύ δύσκολο στην αρχή……

Στην εντατική μονάδα του Ασκληπιείου της Βούλας σε κώμα νοσηλεύεται ο ποδοσφαιριστής της εφηβικής ομάδας του ΑΟ Κορυδαλλού  Νίκος Σιδέρης ένα από τα καλύτερα παιδιά της ομάδας . Ήταν συνεπιβάτης σε Ι.Χ αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε κολώνα στο δρόμο για τα  λιμανάκια της Βάρης και το οποίο οδηγούσε ένας 23χρονος φίλος του ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία. Μακάρι να πάνε όλα καλά και το 18χρονο παλικαράκι να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα του . Η σκέψη όλων των φίλων του είναι κοντά του . Ο Θεός να το βοηθήσει …..

Την προσεχή Κυριακή 20 Μαΐου θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Ρέντη  οι αγώνες της τελικής φάσης του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ .Στις 16.30 θα  διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Α.Ο.ΙΩΝΙΚΟ – Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Στις 18.45 θα ξεκινήσει ο Μεγάλος τελικός  ανάμεσα σε ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν  οι απονομές, ενώ θα  τιμηθούν επίσης οι πέντε πρωταθλήτριες ομάδες της Β΄ Κατηγορίας του Παιδικού Πρωταθλήματος (Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – Α.Σ.Χ.ΠΟΣΕΙΔΩΝ – Α.Ο.ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ – ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Ο.ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ)…..

Αρκετός κόσμος αποχαιρέτησε χθες στο Γ’ Νεκροταφείο τον βετεράνο Πειραιώτη διαιτητή Δημήτρη Θωμαΐδη που «αναχώρησε » χθες για το «μεγάλο ταξίδι».

Επικήδειους λόγους εκφώνησαν ο  παλαίμαχος κορυφαίος διαιτητής Κώστας Δημητριάδης και ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας  Κούλης Βρεττάκος ,καθώς ο εκλιπών ήταν επί σειρά ετών πρόεδρος της  τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στα Άσπρα Χώματα .

Το «στερνό αντίο» στον Δημήτρη Θωμαΐδη είπαν από τον πολιτικό κόσμο οι Γιάννης Τραγάκης και Τάσος  Νεράντζης.

Από τον διαιτητικό κόσμο οι Κώστας Δημητριάδης Βαγγέλης  Γιαννακουδάκης Νίκος Λίτσας, Δημήτρης Βασιλείου, Αλέκος  Αναστασιάδης , Βασίλης Ποτόγλου, Κώστας Μακαρέζος, Πέτρος Καμπίτσης Γιώργος Γεωργίου , Μανώλης Χαραλάμπους, Γρηγόρης Τυρόπουλος , Θανάσης Παπαπαναγιώτου , Πέτρος Μπακατσέλος , Φραγκίσκος Σωμαρακάκης, Γιάννης Καλογερόπουλος  κ.α …

Μου είπαν ότι κάποιος σε μια εκπομπή αναφέρθηκε στον υπογράφοντα , κάνοντας ορισμένα  σχόλια. Απόρησα , αλλά όταν έμαθα ποιος το είπε …ηρέμησα. Εντάξει  τώρα. Δεν αξίζει τον κόπο . Μιλάμε για επίπεδο υπογείου…..

Δεν είναι παράλογο αυτό που λέει ο Βασίλης ο Τσιτούρας .Ορίστηκε ο αγώνας  του Αστέρα Νίκαιας με τους Λέοντες Καμινίων ένα παιχνίδι που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης . Το οποίο κλείνει από την Δευτέρα , όπως γράψαμε και χθες για να ανακατασκευαστεί ο αγωνιστικός του χώρος. Και διερωτάται ο κ. Τσιτούρας : «Δεν το κάνω από γκρίνια . Αλλά από  την στιγμή που υπάρχουν γήπεδα διαθέσιμα όπως του Κορυδαλλού ή του Περάματος δεν είναι κρίμα να έχουμε τραυματισμό από υπαιτιότητα γηπέδου; Πιστεύω ότι η αξιότιμη επιτροπή πρωταθλήματος θα διορθώσει την αστοχία της .Είμαι σίγουρος ότι ο Γενικός κ.. Σπάθας θα δώσει λύση….»…..

Πάντως στον Κορυδαλλό δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι . Πρώτον γιατί οι Λέοντες Καμινίων αγωνίστηκαν εκεί την πρώτη αγωνιστική των play out  και δεύτερον επειδή  την ερχόμενη Κυριακή 20/5/2018, (ώρα 16.00) στο γήπεδο ΕΑΚ Κορυδαλλού θα διεξαχθεί ο αγώνας του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος (προημιτελική φάση) ανάμεσα στα σωματεία «Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ-ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ……

Ο μαϊντανός είναι πιο χρήσιμος από μια άδεια γλάστρα. Νόμος…

 

.