Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη….

Published

on

Για μια ακόμα εβδομάδα οι αγώνες του Κυπέλλου Πειραιά και όχι μόνο , περιλαμβάνονταν σε δελτίο εταιρείας παράνομου στοιχήματος . Κι όπως μαθαίνω πολλοί είναι αυτοί από τον χώρο μας που έπαιξαν διάφορα ποσά . Παράγοντες, ποδοσφαιριστές κλπ. Το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό , αλλά κανένας υπεύθυνος δεν κάνει κάτι για να αποτρέψει αυτή την κατάσταση η οποία όσο περνάει ο καιρός θα χειροτερεύει. Και δεν μιλάμε για κάτι απλό. Με τον τρόπο αυτό ενδέχεται να γίνεται αλλοίωση αποτελεσμάτων . Και όλοι καταλαβαίνουμε τι μπορεί να συμβεί…..

Τεράστια πρόκριση του Ερμή Κορυδαλλού που κατάφερε να αποκλείσει το μεγάλο φαβορί τον ιστορικό Ιωνικό. Όταν έγινε η κλήρωση και έφερε αντίπαλο των Κορυδαλλιωτών τον Ιωνικό , ελάχιστοι ήταν εκείνοι που μιλούσαν με σιγουριά ότι ο Ερμής θα περνούσε . Ένας από αυτούς ήταν ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Σταύρου. Που την ημέρα της κλήρωσης είχε γράψει στο μπλοκάκι του. «Θα κάνω την έκπληξη » βάζοντας μάλιστα και υπογραφή. Κι ο ικανός τεχνικός δικαιώθηκε …

Μια σπουδαία διάκριση για τον σύλλογο που το περασμένο Σάββατο είχε τον χορό του στην «Έπαυλη » στο Χαϊδάρι.. Σε μια εκδήλωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού οι φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και κατέκλυσαν το κέντρο. Ο Ερμής θα γιορτάσει τον επόμενο χρόνο τα 90 χρόνια από την ίδρυση του και θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων. Όσον αφορά τον Ιωνικό είναι φανερό ότι διέρχεται περίοδο μεγάλης κρίσης , αλλά είναι μεγάλη ομάδα με όνομα βαρύ και θεωρείται σίγουρο ότι θα ανακάμψει ….

Από τις τέσσερις Πειραϊκές ομάδες της Γ’ Εθνικής , έχουν ήδη αποκλειστεί οι τρεις . Προοδευτική , Κερατσίνι και τώρα Ιωνικός. Μόνο ο Εθνικός συνεχίζει που χθες επικράτησε με 3-1 της ΑΕ Μοσχάτου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση . Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ – φάουλ του Σούφλα οι κυανόλευκοι αντεπετέθηκαν στην επανάληψη και με δυο γκολ του Παυλάκη και ένα του Μάναλη έφτασαν στην άνετη νίκη. Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου. …..

Ο Αμπελακιακός προκρίθηκε όπως άλλωστε αναμενόταν αφού όλα είχαν κριθεί στο πρώτο παιχνίδι με την Αστυπάλαια. Είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος φτάνει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πειραιά ….

Τα ίδια ισχύουν και για τον ΑΟ Καραβά που αγωνίζεται σήμερα με τον Ήφαιστο στη ρεβάνς του 5-0 . Είναι η τρίτη φορά που θα συναντηθούν τα δυο σωματεία μέσα σε δυο εβδομάδες .Δυο για το Κύπελλο και μια για το πρωτάθλημα. «Βαρέθηκαν» να παίζουν μεταξύ τους……

Διπλή νίκη για τις Μικτές Παίδων και Νέων Πειραιά επί των αντιστοίχων της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής . Μάλιστα η νίκη των Νέων ήταν η πρώτη φετινή , στην διοργάνωση. Για τις Μικτές έχουν ειπωθεί πολλά , όσον αφορά τις επιλογές παικτών. Με τις συνθήκες που επικρατούν στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να γίνει σωστή δουλειά , είτε έχει να κάνει με τις προπονήσεις ΄, είτε με τις επιλογές. Για το θέμα αυτό θα αναφερθούμε πιο αναλυτικά στο απώτερο μέλλον…..

Ο Μανώλης Χαρόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Περάματος , μετά από την αποχώρηση του Μανώλη Πόλλια. Κι όπως έχετε διαπιστώσει εδώ και ένα μήνα οι ομάδες αλλάζουν συνεχώς προπονητές . Κάθε αγωνιστική , σε κάθε κατηγορία υπάρχουν αλλαγές. Μόνο ο ΑΣ Ποντίων δεν έχει ακόμα βρει τον αντικαταστάτη του Παύλου Δαούτη……..

Από τα 22 γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα σε 10 αγώνες ο Ολυμπιακός Κερατσινίου , τα 15 τα έχουν σημειώσει δυο παίκτες . 8 ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος και 7 ο Πέτρος Παπανδρέου …..

Οι ομάδες που ακόμα δεν έχουν γνωρίσει τι σημαίνει ισοπαλία στο πρωτάθλημα, έχοντας μόνο νίκες ή ήττες είναι ο Αετός Κορυδαλλού, η Χαλκηδόνα, η Νίκη Ρέντη και ο Φαληρικός από την Α’ Κατηγορία, ο ΑΟ Καστέλλας, ο Αστέρας Νίκαιας, οι Σαλαμινομάχοι από την Β’ ……

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply