Connect with us

8ος Όμιλος

Παπασπύρου: Τα αποτελέσματα θα καθορίσουν το στόχο (vid)

Published

on

Ξεκίνησε εδώ και μερικές ημέρες η προετοιμασία του Ηλυσιακού, με τις προπονήσεις να λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο του Γουδι (ΕΠΟ) αλλά και στο Γρηγόρης Λαμπράκης που αποτελεί τη φυσική έδρα του ιστορικού συλλόγου.

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες είναι υψηλοί και φέτος παρ’ όλα αυτά όπως μας τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Παπασπύρου, σκοπός αποτελεί η ομάδα να δουλέψει και να δίνει τις απαντήσεις της μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά, το πρώτο του σχόλιο στην κάμερα μας: “Κατ’ αρχήν εύχομαι σε ολα τα παιδιά στην ομάδα καλή χρονιά με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Όπως είπατε πέρυσι κάναμε μια πολύ καλή πορεία και το ίδιο θα επιδιώξουμε και φέτος. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα καθορίσουν το στόχο στο τέλος του α’ γύρου”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μεταγραφικό κομμάτι λέγοντας: “Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη. Θα κάνουμε μια με δυο προσθήκες και θα περιμένουμε από τα φιλικά να δούμε τι χρειαζόμαστε και σε ποια θέση”.

Στον επίλογο του, ο κόουτς του Ηλυσιακού έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο υπογραμμίζοντας: “Στον κόσμο της ομάδας θα πω ότι σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι. Η επιστροφή στο γήπεδο μας παίζει μεγάλο ρόλο γιατί πέρυσι μπήκαμε στο γήπεδο στο τέλος Νοεμβρίου. Ο κόσμος του Ηλυσιακού ας έρθει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια γιατί είναι δύσκολη η εποχή και δεν μπορούν δυο άνθρωποι να σηκώνουν το βάρος σε αυτή την προσπάθεια”