Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπαρούνης: “Συνέχεια στις επιτυχίες”

Published

on

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας θα επιδιώξει το Ηράκλειο στον αγώνα με τη Νέα Ιωνία.

Εκτός μάχης, όπως όλα δείχνουν, έχει τεθεί ο Αντωνόπουλος που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, όπως και ο Κραψίτης που είναι τραυματίας.

Σε θέση μάχης βρίσκεται ο Θύμιος Αναγνωστόπουλος που εξέτισε την τιμωρία του, με τον Νίκο Παπαρούνη να δηλώνει για το ματς τα εξής:

“Παίζουμε με τη γειτονική ομάδα της Νέας Ιωνίας. Εύχομαι να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, να απολαύσει θέαμα γιατί πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό και αυτό φαίνεται από τον τελευταίο μήνα που η ομάδα μας έχει επιδείξει αρκετά γκολ (3Χ3 στο πρωτάθλημα) και τη νίκη πρόκριση στον αγώνα του Κυπέλλου με τα Πετράλωνα. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”. 

Από εκεί και πέρα, η ομόνοια που περιβάλλει το σύλλογο αποτυπώνεται σε κάθε ευκαιρία και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας παραθέτει μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε κοσμική ταβέρνα της περιοχής.