Connect with us

7ος Όμιλος

Πανθηραϊκός-Ηλυσιακός 2-0

Published

on

Μετά την ήττα στο Περιστέρι την προηγούμενη Κυριακή, ο Πανθηραϊκός επικράτησε με 2-0 του Ηλυσιακού πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Σκέντζου ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση, αφού κινδύνεψε σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Από την άλλη ο Ηλυσιακός δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα μετά από τρια ματς μένοντας στους 4 βαθμούς.

Στο 12′ έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Γαϊδαρτζή μετά από σέντρα του Κόντι.

Το τέρμα αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους οι οποίοι στο 17′ έκαναν το 2-0 με πέναλτι του Μάνιας (το κέρδισε ο Κονσταντίνοφ), απόφαση στην οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι ”κιτρινόμαυροι”

Στο 16′ ο Διαμαντής έδιωξε το σουτ του Τσίτσαρη, ενώ στο 18′ το σουτ του Πιπίνη κατέληξε στα σώματα των παικτών του Πανθηραϊκού.

Στο 30′ ο Ρόπας έπεσε στο έδαφος όμως η κα. Αντωνίου υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα ξεσηκώνοντας τον πάγκο του Ηλυσιακού.

Στο 38′ ο Γαϊδαρτζής βρέθηκε σε καλό σημείο μετά τη σέντρα του Κόντι όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 42′ ο Τσίτσαρης έκανε το σουτ όμως ο Διαμαντής έδιωξε δύσκολα σε πλάγιο

Στο 55′ ο Γαϊδαρτζής έκανε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Κόντι όμως ο Μιχελής απομάκρυνε.

Στο 59′ ο Τσίτσαρης έκανε το επικίνδυνο γύρισμα όμως δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας για να κάνει το 2-1.

Στο 87′ το σουτ του Τσίτσαρη πέρασε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γαϊδαρατζής ανατράπηκε από τον Μουσταφίδη με τον κα. Αντωνίου να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών αποβάλλοντας με δεύτερη κίτρινη τον αμυντικό των φιλοξενούμενων.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τόμι Κονσταντίνοφ, όμως ο Μιχελής μάντεψε σωστά αποκρούοντας την εκτέλεση του Βούλγαρου με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος) Διαμαντής, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Παληγεώργος, Λούκας, Κόντι (88′ Πολυκρέτης), Κονσταντίνοφ, Γαϊδαρτζής, Μάνιας, Ντούμος (65′ Σιλλιγαρδάκης), Γκίκας.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Μιχελής, Μεξης, Παπαδημητρίου (76′ Γκέζος), Πιπίνης (56′ Ντούνης), Μουσταφίδης, Λαμπρόπουλος, Κατσίβελας (54′ Σεράνι), Τσίτσαρης, Μάλτσι, Ρόππας (88′ Κονδύλης), Κρεββατάς.