Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πανελευσινιακός- Βύζας Μεγάρων 1-2

Published

on

Αρνείται να χάσει ο φετινός Βύζας Μεγάρων. Η ομάδα του Μάκη Πανταζή αν και έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πραμγατοποίησε ακόμα μια επική ανατροπή, αυτή τη φορά μέσα στην καυτή έδρα του Δημοτικού Γηπέδου Ελευσίνας καταβάλλοντας με 2-1 τον ισχυρό Πανελευσινιακό.

Στο πρώτο μέρος οι «σταχυοφόροι» είχαν την υπεροχή, και προηγήθηκαν με εκτέλεση φάουλ του  Μπέλχη στο 19’.

Λίγο αργότερα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Ντάουλα, καθώς ζήτησαν πέναλτι στο 24’ σε ανατροπή του Κακοσίμου Γ.

Στην επανάληψη οι Μεγαρίτες ισορρόπησαν το ματς και είχαν και δοκάρι με τον Κλωνάρη στο 51’. Οι γηπεδούχοι στο 71’ ζήτησαν και δεύτερο πέναλτι από το διαιτητή Ντάουλα σε μαρκάρισμα πάνω στον Παπαδάκη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Βύζας έκανε πάλι το θαύμα του και «έκλεψε» τη νίκη με γκολ των Δρίτσα στο 81’ και του νεοεισελθέντα Πουλάκου στο 88’(είχε προηγηθεί δοκάρι του Φλέγκα).

Οι Μεγαρίτες διαμαρτυρήθηκαν και κείνοι για πέναλτι στο 48’ σε χέρι αμυντικού.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Νικολάκης, Κακοσίμος Ε., Μπέχλης, Γουβαλάρης, Πετσίτης, Μιχαήλος(52’ Μπουρτένης), Ατματσίδης, Τούσης, Κακοσίμος Γ., Παπαδάκης, Παντελίδης(70’ Αμπαζάι).

ΒΥΖΑΣ: Κατσικούρης, Μάλλης, Χάρμπαλης(55’ Πουλάκος), Έβερετ, Έμετοβ(46’ Καραγιάννης), Βούκα, Κουρκούτης, Δρίτσας, Κλωνάρης, Σερέπας(88’ Μαυρονάσος), Μάλλης(90’ Μουσκάι).