Connect with us

6ος Όμιλος

Παλληνιακός-Φοίβος 2-1

Published

on

Παρά την κούραση από τα τρία διαδοχικά ματς σε έξι ημέρες, η ομάδα του Παλληνιακού για ένα ακόμη ματς έπιασε καλή απόδοση και επανήλθε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-1 του Φοίβου Κρεμαστής εντός έδρας. Το πρώτο μέρος άνηκε αποκλειστικά στον Παλληνιακό που πέτυχε δύο γκολ και είχε κι άλλες καλές στιγμές.
Αρχικά στο 13’ ο Ζέλο με ωραίο σουτ, μετά από φάση διαρκείας, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, ενώ στο 30’ ο Ματσαδές με κοντινό πλασέ, μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Μπίτιλη, έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Και στο δεύτερο μέρος ο γηπεδούχοι διατηρούσαν τον έλεγχο και έψαχναν το τρίτο γκολ, όμως κόντρα στη ροή το δέχτηκε στο 70’. Μετά από κάθετη πάσα, ο Πεταυράκης βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Αθανασόπουλο και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-1.
Ο Παλληνιακος αφυπνίστηκε και πίεσε ξανά, αλλά στάθηκε άτυχη. Στο 77’, μετά από ωραίο γύρισμα του Μπίτιλη από τα δεξιά, ο Ζέλο έπιασε το σουτ στην κίνηση, ο Μιχαλάκης απέκρουσε ενστικτωδώς και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μία καλή στιγμή, όταν μετά από φάση διαρκείας και κεφαλιά πάσα του Πεταυράκη, ο Κουδούνης πλάσαρε, αλλά ο Αθανασόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε και κράτησε το 2-1.

Διαιτητές: Μπαλαχούτης, Κοτζαμανίδης, Γαρούφος (Πειραιά)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Β. Χαντές): Αθανασόπουλος, Δημογιάννης, Αρκούδας, Ελ Γκαμάλ, Τρυφιάτης, Κούνας (71’ Δημητρίου), Ζέλο, Σάμιος, Ματσαδές (73’ Κυριόπουλος), Μπίτιλης (87’ Μερκούρης), Βλάχος (90’ Καρακώστας).
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡ. (Σ. Ορφανίδης): Μιχαλάκης, Στελλάς, Καραγεωργίου (82’ Κουδούνης), Τερζίου, Νικήτας (88’ Μπανουσάι), Γαργάλης, Μπάρδης (59’ Πεταυράκης), Τζελάι, Παϊζάνος, Αρφαράς, Ορφανίδης (67’ λ. τρ. Πατσίλης).