Connect with us

slideshow

Πήγε καλύτερα απο την ΑΕΚ ο Μανδραϊκός στην Πάτρα.

Πρώτη ήττα με 2-1 για τον Μα

Published

on

Με καλύτερο σκορ και από την ΑΕΚ ηττήθηκε ο Μανδραϊκός στην Πάτρα από την Παναχαϊκή. Η ΑΕΚ είχε ηττηθεί με 2-0 και ο Μανδραϊκός έχασε με 2-1. Είναι η πρώτη ήττα για τον Μανδραϊκό από μια ομάδα που απέχει δύο κατηγορίες. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό ποιοτικά και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα πρωταγωνιστήσουν στις κατηγορίες τους. Άλλωστε και οι δύο πρόεδροι, Αλέξης Κούγιας και Χρήστος Γιαλιάς, που παρακολούθησαν δίπλα- δίπλα τον αγώνα ευχήθηκαν καλή πορεία στις δύο ομάδες.

Το 1-0 έγινε νωρίς για την Παναχαϊκή καθώς μόλις στο 9΄ο Κυβελίδης πλάσαρε στην αριστερή γωνιά του Τζουραμάνη.

Στο 16΄ ο Φώσκολος είχε ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά το δυνατό σουτ πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Φώσκολος το κατάφερε στο 28΄ο Κυβελίδης που με πλασέ και πάλι στην αριστερή πλευρά έγραψε το 2-0.

Στο 88΄ο Δήμος που πέρασε στη θέση του Φώσκολου με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο Μανδραϊκ στάθηκε άτυχος καθώς είχε δοκάρι με τον Αλημπά.

Αξιοσημείωτο ότι έκανε ντεμπούτο ο Ζάρκος για την Παναχαϊκή και ο Παυλίδης για τον Μανδραϊκό.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μάλαρτζ (46′ Ανδρούτσος), Δαμιανίδης, Παγώνης (70΄Ζέλιος), Ιωάννου, Πακάλτσης (46′ Λαμπρόπουλος), Τσεμπερίδης, Φούφουλας (56′ Ζάρκος), Μενδρινός, Κυβελίδης (57΄Μπουρλάκης), Ντίνας (46′ Κοιλιάρας), Ατματζίδης (63΄Κοκκίνης).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τζουραμάνης, Παπουτσής, Κάτσος, Παπαναγιώτου (40′ Χειμωνίδης), Χέλης, Αράπογλου, Λιοσάτος (77΄Παυλίδης), Φώσκολος (77΄Δήμος), Πετροφ (40′ Πλαβούκος), Αλημπάς, Τουρνάς.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply