Connect with us

stoplekto

Ο Παν. Κουτσούκος διευθυντής στις Ακαδημίες της ΑΕ Περάματος

Published

on

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ανακοίνωσε πως ο κ. Παναγιώτης Κουτσούκος θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της «ΕΝΩΣΗΣ». Σκοπός της ενέργειας αυτής του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού Συλλόγου, η ανάπτυξη και προώθηση ταλέντων από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα.

Ο κ. Παναγιώτης Κουτσούκος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B΄ με τεράστια εμπειρία στον χώρο του πειραϊκού ποδοσφαίρου και ειδικά των ακαδημιών. Έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες του Αμπελακιακού, Δία Κορυδαλλού και Α.Ε. Σαλαμίνας. Ως Τεχνικός Διευθυντής έχει εργαστεί στον Ολυμπιακό Σαλαμίνας (2015 – 2016) και στον Α.Σ. Δραπετσώνας (2017). Επίσης, έχει απασχοληθεί ως συνεργάτης προπονητής στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων (2009 – 2012), στην Μικτή Παίδων Πειραιά (2013 – 2015) και σε πολλές άλλες ομάδες του Πειραιά. Στην ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο έχει παρακολουθήσει πολλά Σεμινάρια σχετικά με τα Τμήματα Υποδομής, την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και την σύγχρονη προπονητική.

Ο κ. Παναγιώτης Κουτσούκος αμέσως μετά την συμφωνία με τους ανθρώπους της «ΕΝΩΣΗΣ», δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και την Διοίκησή της για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ είναι ομάδα με τεράστια δυναμική, μεγάλη ιστορία, αξία και αρχές. Θα εργαστώ με αυταπάρνηση και συνέπεια, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό για να τιμήσω τον Σύλλογο. Όραμά μου είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές με σωστή νοοτροπία και δομημένη προσωπικότητα, να θέλουν μόνοι τους να βρίσκονται στην Ακαδημία της «ΕΝΩΣΗΣ» Μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και διαδικασίες, θα επιδιώξουμε αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν όλα τα εφόδια για να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο».