Connect with us

stoplekto

« Ο Γιώργας πάντα ήταν παρών »

Published

on

Απάντηση στην ανακοίνωση της διοίκησης του Ηρακλή Ελευσίνας που ισχυρίζεται ότι πήρε παιδιά και έλαβε μέρος σε τουρνουά χρησιμοποιώντας το όνομα του συλλόγου δίνει σήμερα ο προπονητής Τάσος Γιώργας που με επιστολ’η του αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Όταν η ΕΠΣΔΑ ανακοίνωνε ότι η ομάδα που δεν θα έχει ακαδημίες θα τιμωρηθεί από το πρωτάθλημα , ο Γιώργας ήταν παρών .

Όταν βρήκε 5 χορηγούς χωρίς να πληρώσει η διοίκηση ούτε ένα ευρώ για εμφανίσεις αγώνων  ομάδος , μέχρι προπονητικό υλικό, μπουφάν αντιανεμικά , μπάλες ο Γιώργας ήταν παρών .

Όταν ο Γιώργας εργαζόταν αφιλοκερδώς στην ομάδα ήταν όλα εντάξει;

Όταν ο Γιώργας  έβαζε το αυτοκίνητο  του και πήγαινε τα παιδιά στα σπίτια τους, ήταν όλα εντάξει;

Όταν ο Γιώργας  έπλενε τα ρούχα της ομάδας ήταν όλα εντάξει;

΄ Όταν ο Γιώργας στην κοπή της πίτας των ακαδημιών , είχε καλέσει την διοίκηση , αλλά δεν ήλθε κανένας και πλήρωσε αυτός όλα τα έξοδα ,  ήταν όλα εντάξει;

Τα παιδιά αυτά που παίξανε σε ένα παιχνίδι στο τουρνουά το Ασπροπύργου είναι οι παίκτες που έρχονταν στην προπόνηση της ομάδας όταν ήταν μόνο 8 , 9  και 10 παίκτες  για να συμπληρώνουν και να γίνεται τακτική. Τότε ήταν όλα εντάξει;

Σε αυτούς που γράφανε από τη διοίκηση να μας πουν ποιοι είναι με ονόματα  και όχι ανώνυμα.

Στο τουρνουά του Δήμου Ελευσίνας με ποιους παίκτες θα κατέβαιναν αφού η ομάδα είχε σταματήσει; Θα γινόμασταν ρεζίλι , σε όλη την Ελευσίνα.

Κύριοι της διοίκησης κοιτάξτε να συνέλθετε  και προσέχετε τι λέτε .Όχι μόνο για εντυπώσεις , αλλά με έργα. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στον πρόεδρο κ .Οικονόμου που ήταν άψογος σε όλα του.

Ο Γιώργας είναι από 8 χρονών στις ακαδημίες του Ηρακλή και έχει παίξει και 10 χρόνια στην 1η ομάδα ενώ έχει δουλέψει και σαν προπονητής σε όλα τα τμήματα . Και μάλιστα αφιλοκερδώς. Δεν είναι λοιπόν χθεσινός»….