Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων – ΑΟ Ιλίου 2-1

Published

on

Στο ντέρμπι του Ιλίου, ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων νίκησε τον ΑΟ Ιλίου με 2-1. Στο συγκεκριμένο ματς οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το τρίποντο, ενώ οι νεοφώτιστοι κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ο Ολυμπιακός είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα Αδαμόπουλο ο οποίος στο 32’ και στο 39’ δεν επέτρεψε στον Γκριφίσια να σκοράρει, όπως και στο 57’ τον Λερούτσο. Ο ΑΟ Ιλίου στο 38’ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Βιτωράτου, αλλά ο ρέφερι Μπαϊρακτάρης διέταξε να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο 22’ ο Αθανασιάδης με σουτ έκανε το 1-0 και το 48’ ο Φραγκόπουλος με τον ίδιο τρόπο σημείωσε το 2-0. Το τελικό 2-1 έγραψε στο 90’ με σουτ ο Καλογερής.

Με λάθη η διαιτησία του Μπαϊρακτάρη (Αποστόλου και Φωτόπουλου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Βιτωράτος, Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σπίνος, Γεωργιάδης (69’ Κοτούλιας), Μιχαλόπουλος (56’ Καραμπίνης), Καραχάλιος (78’ λ.τ. Πατέλης), Γκαβζίδης (85’ Λαμπρόπουλος), Αθανασιάδης.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Μεχμέτι (56 λ.τ. Σαρλάς), Νάτσης, Δαούτης, Πλάκας, Ντεντάι, Καλογερής, Βλάμης (30’ Χαραλάμπους), Γκριφίσιας, Λερούτσος (87’ Αντωνόπουλος), Αγγαλίου (65’ Σκεύης)