Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (18/11)

Published

on

Αναλυτικο ρεπορτάζ – γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου- ΑΕ Χατζηκυριακείου  2-1

 

Ο Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι, καθώς επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Χατζηκυριακείου στη Χαραυγή.

Η ομάδα του Γιάννη Παπαϊωάννου προηγήθηκε με τον Αλιάγα(15’). Ο τελευταίος στο 41’ αποβλήθηκε με έναν αρκετά σπάνιο και πρωτοτυπο τρόπο στα χρονικά του ποδοσφαίρου…

Στο ίδιο λεπτό ο διαιτητής Κουζούμης έδειξε κίτρινη κάρτα στον Ηλιόπουλο του Ποσειδώνα, για το λόγο ότι φόραγε αλυσίδα στο λαιμό του(σταυρό) και δεν την είχε αφαιρέσει, όπως είχε ενημερώσει ο διαιτητής τις ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα. Ο Ηλιόπουλος με τη σειρά του υπέδειξε στο διαιτητή Κουζούμη  και τον Αλιάγα, ο οποίος έφερε επίσης αλυσίδα στο λαιμό του(σταυρό), με αποτελέσμα να του δείξει και εκείνου κίτρινη κάρτα η οποία ήταν η δεύτερη….

Ο Ποσειδώνας έφτασε στην ανατροπή με τέρματα των Χαρίτου( 44’) και  Ψαρούδη(79’).

Στο 80’ αποβλήθηκε από τους τυπικά γηπεδούχους ο Λιάπης με δεύτερη κίτρινη.  

Με τη λήξη του αγώναο ο διαιτητής απέβαλε με  απευθείας κοκκινη από την ΑΕ Χατζηκυριακείου τον αναπληρωματικό  Κούβαρη για εξύβριση αντιπάλου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνος.

Το Χατζηκυριάκειο έχει σοαβαρά παράπονα απο τη διαιτησία του  Κουζούμη, ενώ διαφωνεί και με τα όσα αναφέρει ο ρέφερι στο φύλλο αγώνος…

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Χ.: Χατζαντώνης, Αναζίκος, Μπρανίκας(57’ Ψαρούδης, 90’ λ.τρ. Τσιρούκης), Ηλιόπουλος, Λιάπης, Δούλος, Πολυχρονάκης(49’ Ευστρατίου), Θέος, Χαρίτος, Βούλγαρης(77’ Κότσιφας), Αποστολόπουλος.  

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Τσιάμης, Ζωγραφάκης, Κουνάς, Κούκουρας, Νίνος, Ζάππα, Κέκος(87’ Πολίτης), Αλεξίου, Γεωργίου(87’ Μαθιουδάκης), Αλιάγας, Ανδρεάκος(53’ Ρακιτζής).

 

Πολυκράτης- Δάφνης Ταμπουρίων 1-1

 

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Πολυκράτης και Δάφνη Ταμπουρίων.

Οι Μοσχατιώτες προηγήθηκαν με τον Λιβάνιο(44’), για να ισοφαρίσει η Δάφνη με πέναλτι του Μαραγκουδάκη(75’).  Καλός ο διαιτητής Φωτιάδης.

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Παπακωστοπουλος, Αρβανιτάκης(57’ Λουκάκης), Μπίντζος, Σινιάρι, Γούπος, Σκαρπέλος, Δρόσος(82’ Τριανταφύλλου), Τοκατλιάν, Λιβάνιος(75’ Παπαδόπουλος  Κ.), Σούτογλου Χ.(77’ Σούτογλου Σ.), Λύκα.

ΔΑΦΝΗ: Κατσίπης, Χατζηιωαννίδης, Χουριέτ(42’ λ.τρ.  Παπαδόπουλος Ευαγ.), Χουρμούζης, Βιτάλης, Πρασσάς, Σγαρδέλης(60’ Μαραγκουδάκης), Κοντός, Παπαδόπουλος Ε., Γκόβας(81’ Γκαντιμπόβιτς), Χατζηκωσταράς(13’ λ.τρ. Τομάης).

 

ΑΣ Κωφών- ΑΟ Πειραιάς 0-2

 

Στην επανάληψη ο ΑΟ Πειραιάς λύγισε με 2-0 τον ΑΣ Κωφών.

Οι Καμινιώτες ένοιξαν  το σκορ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Μανιάτη από 35 μέτρα, για να διπλασιάσει στο 70’ ο Μουρτίδης.

Καλός ο διαιτητής Λυτρίβης .

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Ριμπας, Μουσκάι, Πετρελλης ( 86′ Καλαμιωτης ) Δημητροπουλος, Τρικαμηνάς, Λιάκος, Αλούση( 75′ Ρεπανιδης ) Τρακακης, Αλιάι( 61 Κορομπιλης ), Χαιδος, Πολυζωγοπουλος ( 67′ Παντελατος ).

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στρουμπούλης Γ., Κουράκος, Μανιάτης, Σκαρμούτσος, Κοκώνης, Σκαρμούτσος Θ., Στρουμπούλης Θ., Μουρτίδης, Παπαθεοφίλου, Κασσιμάτης(52’ Παπακωνσταντίνου), Χέπα(63’ Σαραντίτης, 84’ λ.τρ. Αγγελής).