Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στην Γ’ ΕΠΣΠ (1/12)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και  ο Φώτης Περιφάνης

ΑΕ Σαλαμίνας – Σαλαμινομάχοι 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η ….ναυμαχία της Σαλαμίνας. Ένα παιχνίδι που είχε φάσεις , πάθος και δύναμη. Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο.

Προηγήθηκε η ΑΕ Σαλαμίνας στο 37’ με τον Πούτο για να ισοφαρίσει στο 51’ ο Σεργίδης για τους Σαλαμινομάχους. Οι τελευταίοι έχασαν την ευκαιρία του αγώνα μόλις στο 2’ όταν ο Μονιός βγήκε μόνος του στην κυριολεξία , αλλά ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει, πάτησε την μπάλα και έπεσε κάτω .

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Βάιλα.

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ : Χριστοδουλάκης, Πανταζής Χ., Πανταζής Η., Παρθένης ( 73’ Πάλλας) Καλάι, Αναστασίου( 73’ Κότσια) , Σκιαθίτης, Κρουστάλλης, Πούτος, Παπαθεοχάρης, Ιλάνογλου( 73’ Ντούκα)

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης, Κωνσταντινίδης, Σοφράς, Λιγνός, Μαγιάτης, Ρεμούνδος, Φουρίκης, Κούκης( 61’ Ζαχαρίας) Σεργίδης) Μονιός , Μυλωνάς( 81΄Σαρινάκης)

               ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Ποσειδών Χατζηκυριακείου- Μιθριδάτης 0-1

 

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Μιθριδάτη, που κατέβαλε στο «Π. Νικολαΐδης» με 1-0 τον αναποτελεσματικό Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου.

Σκόρερ των Πόντιων ο Τσότα στο 41’.

Στην αρχή της επανάληψης ο Ποσειδώνας έχασε πέναλτι(χέρι αμυντικού) με τον Χαρίτο, που απέκρουσε ο Περδικούρης. Ακόμα ο Ποσειδών είχε και δύο δοκάρια με τους Κόλλια(78’) και Θέο(94’).

Πολύ καλός διαιτητής Παρισσόπουλος.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζαντώνης, Αναζίκος, Κυρτίδης(83’ Βερροιόπουλος), Ηλιόπουλος, Λιάπης, Κόλλιας, Θέος, Αποστολόπουλος(37’ Ευστρατίου), Βούλγαρης(59’ Δούλος), Χαρίτος, Ζαχαρίου(57’ Μπρανίκας).  

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Περδικούρης, Τσιμπάκης, Φιλίδης(46’ Χοτζάι), Σκαβάλης(54’ Αμίλητος), Κατσανέας, Φάσκο, Τσίγγος, Φιλιππάκος, Κυρίτσης(64’ Μίντσεβ), Τσότα, Κονγκίνι(71’ Σακκάς).