Connect with us

Uncategorized

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΠ (17/11)

Published

on

Φαληρικός – Πειραϊκός 0-3

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του και αήττητη πορεία ο Πειραϊκός  πέρασε κι από το « Παντελής Νικολαΐδης» όπου επικράτησε με 0-3 του Φαληρικού .

Ο Μούχο άνοιξε το σκορ στο 35’ ,. Στην επανάληψη ο Ντζούρας με υπέροχη ατομική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να γίνει το τελικό 0-3 στο 91’ από τον Ζωγράφο  ο οποίος αμέσως μετά πανηγύρισε έξαλλα και αποβλήθηκε με 2ηκίτρινη κάρτα.

Άψογος ο διαιτητής Δαμιανάκης

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Λαζαρόπουλος.Γεργεριτάκης,Γιακασίκογλου, Τζίτζηρας, Τζεγιαννάκης, Καλαϊτζόγλου( 85’ Γριτσόπουλος) Μαύρος( 68’ Γαβριλάκης) Ρούκα, Σώζος( 85’ Τσιμπόγλου) Παλούκης, Μιτσάνι.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Λαγκαδίτης, Γκούρι, Ντζούρας( 88’ Καλλυβωκάς) Καραλάγας, Πρωτονοτάριος, Τραγανός, Κουτλής( 61’ λ.τρ. Ζωγράφος) Μούχο, Τσαλατσάνης( 68’ Φριντζάλας) Παφίλης( 85’ Σεϊντάρασι), Παυλίδης.

 

Πανφαληρικός – Ολυμπιακός Κερατσινίου 0-2

Μέσα σε λίγα λεπτά « καθάρισε » το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Κερατσινίου και νίκησε τον Πανφαληρικό με 0-2 στις Τζιτζιφιές.

Ο Κεφαλίδης στο 21’  άνοιξε το σκορ . Τέσσερα λεπτά αργότερα( 25’)  μετά από σέντρα του Βαλάκου , ο Νάκας στην προσπάθεια του να αποκρούσει με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Διαιτήτευσε ο  Ιωαννίδης Κ.

 

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Τόλης, Μπλέραντ,Ρεϊσόπουλος, Νάκας, Γκότσης( 81’ Τομαράς) Άγγος( 76’ Γκρινιάρης) Μαυρίκος, Κιντάτζε, Μητσάκος( 62’ Ζερτίδης Δ.) Μουρίκης, Ζερτίδης Γ.( 56’ Άγκο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Ντασκαγιάννης, Βραχασωτάκης, Μεντης( 80’ Γιάνναρης) Πολίτης, Καφετζόγλου, Κεφαλίδης. Βαλάκος, Καθαρόπουλος, Μπακάλης( 85 Σπυριδάκης) Νομικός, Αλεξόπουλος( 76΄ Τζανάκης)

 

Ένωση Καμιίων- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 2-1

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας «σκαρφάλωσε» προσωρινά η Ένωση Καμινίων, που κατέβαλε με 2-1 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας με ανατροπή.

Μόλις στο 1’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον μόνιμο σκόρερ του συλλόγου Περάμαντζη, αλλά οι «μπέμπηδες» του Δημήτρη Τζανετουλάκου μέσα σε ένα τετράλεπτο στην επανάληψη γύρισαν το σκορ με τέρματα των Καραγιάννη(52’) και  Παπαδάκη(56’).

Καλός ο διαιτητής  Μπαλαχούτης.

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Παπαχρήστου, Αράπογλου, Τιπέλης(87’ Καραγιάννης), Λαμπράκος, Σαπχάσα, Σαουλιάς, Μπέρμπερη(71’ Σισκόβ), Μπριλάκης(46’ Καραγιάννης), Παπαδάκης, Λούβης(83’ Κακαβογιάννης), Μουρελάτος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μυλωνάς, Κατσικούρης, Μπουμπουλίδης, Ψωμάς, Κοντεσόπουλος(55’ Ηλιάκης), Νέστορ, Κολλυρόπουλος, Σιγάλας, Περάμαντζης, Στρίγγος(84’ Αρζόγλου).