Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στην Β’ ΕΠΣΔΑ (1/12)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ – Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

Μεγαρικός- Λαμπερή Ελευσίνας 1-2

 

Παλληκαρίσια νίκη για την… ανίκητη Λαμπερή Ελευσίνας που δεν σταματά πουθενά. Η ομάδα των Μάκη Μπεκιάρη και Γιάννη Παναγιώτου πέρασε και από τα Μέγαρα καταβάλλοντας στο ντέρμπι τον πολύ καλό Μεγαρικό με 2-1 και συνεχίζει να προπορεύεται στη βαθμολογία έχοντας 8 νίκες σε ισάριμθες αγωνιστικές.

Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι από φάουλ του Λογγαράκη, για να προηγηθούν στη συνέχεια 2-0 με γκολ των Μπόνο(32’) και Οσμάνη(51’).

Η ομάδα του Γιώργου Χατζή μείωσε με τον Γεωργακή στο 58’, ενώ στο 85’ ζήτησε από το διαιτητή Χρόνη πέναλτι σε ανατροπή του ίδιου.

Και η Λαμπερή διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Γκίνη, ο οποίος αποβλήθηκε στο 54’ για εξύβριση των διαιτητών.

Από το Μεγαρικό αποβλήθηκε επίσης στο 88’ ο Δάλλας με δεύτερη κίτρινη.

Πρώτος βοηθός στην αναμέτρηση ήταν ο Χαμπιλάι, ο οποίος αντικατέστησε τον αρχικά ορισμένο Χαντζόκο.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκληρός, Δάλλας, Βοϊδήλας, Στρατούρης(70’ Κασιμάτης), Κουτσουμπής, Γεωργακής, Ηλίας(38’ Παλούκα), Στέφας(60’ Γιουρούκο), Πετρόπουλος, Μωραΐτης.

ΛΑΜΠΕΡΗ: Βυθούλκας, Νικολάου, Χρηστάκης Ε., Σίνος, Μηλιώτης, Λογγαράκης, Βλέκος(68’ Σιδηρόπουλος), Μπόνο, Οσμάνης(84’ Τζάνος Π.), Αθανσόπουλος(90’ Τούσης), Γκίνης.

 

ΠΑΟ Φυλής- Εθνικός Πανοράματος 0-4

 

Στο δρόμο των επιτυχιών επανήλθε ο Εθνικός Πανοράματος, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να καταβάλει με 4-0 τον ΠΑΟ Φυλής, ο οποίος κατέβηκε με μόλις 12 παίκτες. Έτσι ο Εθνικός, μετά και την ήττα του Μεγαρικού εδραιώθηκε στην δεύτερη προνομιούχο θέση αποκτώντας μια διαφορά έξι βαθμούς.

Τα γκολ της ομάδας του Χρήστου Ράλλη πέτυχαν οι  Σαχσανίδης(37’), Στρατής(52’), Λαμπρόπουλος(61’) και  Ιωάννου(77’).

Σωστός ο διαιτητής Σταθόπουλος.

ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ: Λεοντιάδης, Βασιλόπουλος, Νησωτάκης, Ζωγράφος, Βασιλείου, Κουλουράς, Νίκας, Σάλεμ, Καραγιαννόπουλος, Τσεβάς, Λύτρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ: Τσουτσάνης, Ράγγος, Κατσίπης, Ρόντο, Κατσαρός, Πλαβούκος(77’ Μουταφτσής), Σαμπάνης, Λαμπρόπουλος(61’ Ιωάννου), Σαχσανίδης, Στρατής(72’ Μανώλας), Τσαλιάγκος(46’ Καρακωνσταντόπουλος).