Connect with us

6ος Όμιλος

Μοιρασιά στο ντέρμπι της Νεάπολης!

Published

on

Σε ένα ματς όπου η ένταση, οι δυνατές μονομαχίες και μια μεγάλη διακοπή στο 64′ κυριάρχησαν Ιωνικός και Προοδευτική αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νικη, η καθεμιά για τους δικούς τις λόγους, με τον Ιωνικο να πατάει καλύτερα στο α’ μέρος χωρίς να καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ, με την Προοδευτική να ισορροπεί στην επανάληψη όμως δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να απειλήσει.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Λουκά Καραδήμο παρέμεινε στην κορυφή, με τον Ιωνικό να βρίσκεται μετά από αυτό το αποτέλεσμα στην 7η θέση με 14 βαθμούς.

Ανώτερος ο Ιωνικός-Ισορρόπησε στην επανάληψη η “Προο”

Η πρώτη καλή φάση στο ντέρμπι σημειώθηκε στο 6′ όμως το χλιαρό σουτ του Χατζησάββα δεν ανησύχησε τον Μπαντίκο που είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 14′ ο Ιωνικός έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το φάουλ του Αλεξίου σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μπαντίκου.

Στο 15′ το ματς διακόπηκε για λίγα λεπτά, αφού κροτίδα έσκασε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο Φαμπίνιο να πέσει κάτω και να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο 23′ οι γηπεδούχοι και πάλι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του Πλάκα κατέληξε στην αγκαλιά του Μπαντίκου, με την Προοδευτική να σημειώνει την πρώτη της φάση στο 25′. Μετά από φάουλ του Ντάλλα ο Φαμπίνιο έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει πανω από τα δοκάρια του Κουρεπίνη.

Στο 27′ το φαουλ του Καλαϊτζίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 35′ το συγκρότημα του Νίκου Μαρωνίτη σπατάλησε ακόμη μια μεγάλη φάση.

Συγκεκριμένα, ο Χατζησάββας με τρομερή πάσα βρήκε τον Πογοσιάν με το σουτ του τελευταίου να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Μπαντίκου. Στο 40′ ο Φαμπίνιο με το κεφάλι βρήκε τον Κανελλόπουλο με τον τελευταίο να σουτάρει και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους έγινε λίγο πριν την ανάπαυλα όταν στο 41′ ο Μαρής έγινε αποδέκτης της μπάλας και αφού έκανε ένα κοντρολ σούταρε με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα ήταν κάκιστη αφού δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο λόγω της διακοπής που έγινε στο 64′ όταν δυο κροτίδες έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο με τον Τσαγκαράκη, που δέχτηκε και μπουκάλι στο κεφάλι, να διακόπτει το ματς και να ζητάει από τους παίκτες να εισέλθουν στα αποδυτήρια. Στο 49′ ο Ιωνικός ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Ολα όμως ο Τσαγκαράκης έδειξε τη συνέχεια του αγώνα, ενώ στο 55′ το σουτ του Όλα βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπαντίκο. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 54′ ο Καλαϊτζίδης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια λόγω αποβολής του για μαρκάρισμα στο Νικολέτο. Στο 68′ το σουτ του Αλεξίου πέρασε άουτ, ενώ στο 95 το σουτ του Όλα σταμάτησε στον Μπαντικο στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσαραούσης σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για λόγου που θα γίνουν γνωστοί άμεσα.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης) Κουρεπίνης, Πλάκας (76′ Αφράτης), Δημακάκος, Παντελίδης (76′ λ.τρ. Χριστόπουλος), Κορνέζος, Αλεξίου, Χαλκιάς, Πογοσιάν, Όλα, Χατζησάββας (86′ Παπαθανασίου), Νικολέτος.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος) Μπαντίκος, Τσαραούσης (65′ Δηλαβέρης), Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μαρής, Φαμπίνιο, Ντάλλας, Κουιρουκίδης (80′ Νικολόπουλος), Κανελλόπουλος (57′ Ξυγκάκης), Βλάχος (85 Χρηστου).