Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Μεγάλο διπλό ο Ατρόμητος Πειραιά στον Κορυδαλλό

Published

on

Νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Ατρόμητος Πειραιά που επικράτησε με 0-1 του Ερμή μέσα στον Κορυδαλλό και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα .
Οι Καμινιώτες με τον Στέλιο Βογιατζή στον πάγκο τους , έπαιξαν έξυπνα περιμένοντας τους αντιπάλους τους να κάνουν παιχνίδι . Παράλληλα έβγαιναν μπροστά με γρήγορες και ξαφνικές αντεπιθέσεις . Σε μια από αυτές στο 36’ το πλασέ του Επιτροπάκη βρήκε το κάθετο δοκάρι του Ασημέλη.
Ο Ερμής στην πιο απειλητική φάση που βγήκε μπροστά ζήτησε πέναλτι στο 42΄ σε ανατροπή του Σάμιου .
Το παιχνίδι κρίθηκε στο 49’ όταν ο Τζωρτζάτος με διαγώνιο, μακρινό και δυνατό σου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον νεαρό γκολκίπερ των Κορυδαλλιωτών.
Το γκολ αυτό ενήργησε ευεργετικά στους παίκτες του Ατρομήτου που έδειξαν μεγαλύτερο πάθος και ψυχή από τους αντιπάλους τους που με εξαίρεση ένα σουτ του Κίτσιου στο 57’ το οποίο πέρασε μόλις άουτ δεν απείλησαν .
Η διαιτησία του Τσαμούρη κατώτερη του αναμενομένου. Ειδικά στο β’ μέρος ο κορυφαίος ρέφερι έκανε λάθη ανεπίτρεπτα για την κλάση του . Αυτοί που εξαγριώθηκαν περισσότερο ήταν οι οπαδοί του Ατρομήτου.
Με σωστές υποδείξεις οι έμπειροι βοηθοί Κοντιζάς , Γεωργακόπουλος . Είχαμε δηλαδή μια τριάδα Σούπερ Λιγκ στο παιχνίδι αυτό.….
ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Ασημέλης, Σιδηρόπουλος, Μανωλιάς, Λαζάκης, Αγγέλου ( 70’ Γιάκας) Σταθινάκης, Τζανιδάκης( 87’ Χατζηκυριάκου) , Μαυράκης( 57’ Αυγέρης) , Σάμιος, Λεβέντης, Κίτσιος .
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : Τράκας, Τζωρτζάτος, Ροκάκης, Χριστόπουλος( 88’ Γαβαλάς), Αγγελάκης, Ταμπάκης, Βυζανιάρης, Παλάτσιος, Δανασής, Μητρόπουλος(80’ Μπινιχάκης) , Επιτροπάκης.