Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μανίκας: “Στόχος του Κένταυρου Βριλησσίων η επιστροφή στην Α’ ΕΠΣΑ”

Published

on

 

Φέτος έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και πάλεψε με νύχια και με δόντια μέχρι τέλους για να παραμείνει στην κατηγορία όμως δεν τα κατάφερε. Ο Κένταυρος Βριλησσίων παρότι κοίταξε στα μάτια όλους τους αντιπάλους δεν μπόρεσε να κερδίσει τη σωτηρία, όμως, η διοίκηση του Μανώλη Μανίκα είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει την επόμενη ημέρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας των βορείων προαστίων μάλιστα, με δήλωση του stoplekto.gr αναφέρθηκε ότι σκοπός του συλλόγου αποτελεί η επιστροφή στην Α’ κατηγορία μέσα από πρωταθλητισμό στηριζόμενος σε παίκτες γηγενείς.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

“Η ομάδα μας μένει ως έχει αφού διαθέτουμε πολύ καλό σύνολο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Εν ανάγκη θα συμπληρώσουμε την α’ ομάδα με παίκτες από τα τμήματα υποδομής.

Θα επιστρέψουν ακόμη δυο παίκτες που είχαν φύγει για την επαρχία για σπουδές. Θα είμαστε αρκετά ενισχυμένοι σαν ρόστερ του χρόνου και θα κάνουμε τον πρωταθλητισμό με στόχο την επιστροφή στην Α’ κατηγορία των Αθηνών”.

Τα βλέμματα στους Παίδες

Εν τω μεταξύ τα βλέμματα όλης της ομάδας είναι στραμμένα στον ημιτελικό που δίνει το τμήμα παίδων την Κυριακή στις 19.00 με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χαλανδρίου στις 19.00 (δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το γήπεδο)