Connect with us

stoplekto

Λ.Κάλλας : « Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους»

Published

on

Δυο νίκες και δυο ήττες μετράει ο ανανεωμένος  Αετός Κορυδαλλού στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.  Για την μέχρι τώρα πορεία ο τεχνικός της ομάδας Λουκάς Κάλλας τόνισε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη προσπάθεια που έκαναν στο ματς  τον ΚΑΡΑΒΑ, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα.

Η προσπάθεια και η θέληση πρέπει να επιβραβεύεται  ασχέτως αποτελέσματος, καθώς επίσης και μη προσπάθεια και αδιαφορία να είναι κατακριτέα επίσης ανεξάρτητου αποτελέσματος…

Εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα και κοντά στο αγωνιστικό κομμάτι, γνωρίζουμε πως επιχειρούμε κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο… αλλά έχει όραμα και είναι μακροπρόθεσμο και φιλόδοξο.

Αυτό δε σημαίνει όμως, πως δεν έχουμε την ευθύνη και πρώτος ο προπονητής, διότι στα χεριά μας  ο σύλλογος χρεώνεται  ήττες, λέξη σχεδόν άγνωστη για κάθε σεζόν για τον ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

Πρέπει κάθε αγωνιστική να είμαστε καλύτεροι, βελτιωμένοι και πιο ανταγωνιστικοί ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντίπαλου. 

Και στα δυο ματς που ηττηθήκαμε δεν το αξίζαμε, αλλά τους τρεις βαθμούς για να τους κερδίσει μια ομάδα πρέπει να πετύχει γκολ

Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα του ΑΕ ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ και στην ομάδα του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ για τη νίκη τους στα μεταξύ μας παιχνίδια.»