Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λάπας: Έχω… δεθεί με τον Άρη Πετρούπολης

Published

on

Φέτος θα είναι η τρίτη χρονιά που θα βρίσκεται στο ρόστερ του Άρη Πετρούπολης και με δεδομένο ότι έγινε μεγάλη ανανέωση στο δυναμικό της ομάδας, θα αποτελεί ένα από τα πιο παλιά πρόσωπα μαζί με τον Παναγιώτη Αποστόλου.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Λάπα ο οποίος ανέλυσε μέσω του αθλητικού πνεύματος τους λόγους που παρέμεινε στο σύλλογο λέγοντας

“Με τον Άρη Πετρούπολης ανανέωσα γιατί έχω… δεθεί μαζί του και δεν μου ήταν τόσο εύκολο να αποχωρούσα. Στο ποδόσφαιρο ότι έχω πετύχει οφείλεται στην ομάδα αυτή και στους ανθρώπους της και γι αυτό το λόγο αποφάσισε να παραμείνω στο σωματείο”.

Ερωτηθείς εάν αποτελεί μια… δεύτερη οικογένεια για εκείνον η ομάδα, ο Λάπας είπε: “Η ομάδα απ την πρώτη μου χρόνια ήταν πολύ σημαντική για μένα γιατί όλοι με όλους δεθηκαμε κατευθείαν. Και τις δύο χρονιές που είμαι στον Άρη υπήρχε μια πολύ καλή σχέση με όλους και τώρα στην τρίτη μου χρόνια ήδη απ την αρχή της προετοιμασίας συνεχίζει και υπάρχει ένα υπέροχο κλίμα και με τα προηγούμενα παιδιά και με τα καινούργια”.

Όσον αφορά τη νέα που περιμένει τον ιστορικό σύλλογο, ο ταλαντούχος αμυντικός υποστήριξε: “Η νέα σεζόν δεν ξέρω αν θα είναι εύκολη ή δύσκολη πάντως απ τις προπονήσεις βλέπω ότι υπάρχει όρεξη για δουλειά και απ τους παίχτες και απ το προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Υπάρχει όρεξη και αυτό είναι ευχάριστο για την νέα χρονιά και μου δίνει αισιοδοξία. Ο Άρης Πετρούπολης έχει μια ιστορία στην οποία πάντα πρωταγωνιστει και αυτό το ξέρουμε όλοι οι παίχτες. Γι αυτό θα δώσουμε όλοι τα δυνατά μας να το κάνουμε και φέτος”.