Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κηπούπολη-Μελίσσια 2-1

Published

on

Έκλεισε η αυλαία του πρώτου γύρου για την Κηπούπολη την οποία την βρήκε να γεύεται την νίκη, έστω και εάν έκανε τούς πολλούς φιλάθλους της να ανησυχήσουν αφού στο κλείσιμο του Α΄μέρους την βρήκε να χάνει με 0-1 χάρις σε γκολ του Ζαννίκου στο 18′ .
Στο 25′ μιά σέντρα του Κυριακόπουλου για την ομάδα των βορείων προαστίων δεν αντέδρασε γρήγορα ο Αγγελόπουλος με αποτέλεσμα ο Ζαννίκος με κεφαλιά να ανοίξει το σκόρ.
Το ημίχρονο τελείωσε με παιγνίδι κέντρου χωρίς καμία ουσιαστική ευκαιρία και για τις δύο ομάδες.
Με αρκετή πίεση σε όλες τις γραμμές και με τις αλλαγές του Δημήτρη Φιλίππου στο 79′ σε μία επίθεση διαρκείας ο Μωραίτης ήταν αυτός που πλάσαρε τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδος και έφερε ξανά το μάτς στα ίσια.
Το 2-1 έγινε επτά λεπτά αργότερα όταν ο Βαφειάδης με κάθετη πάσα βρήκε τον Τζαμαλή που αυτός με την σειρά του μετά από καλό κοντρόλ γύρισε και με δυνατό αριστερό βολέ πραγματοποίησε το τελικό 2-1.
ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου) Αγγελόπουλος (52′ Παπαχριστόπουλος), Κούτρης (28′ λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Πολυζωγόπουλος, Λάππας, Βαφειάδης, Λάππας Κ., Τζαμαλής, Λίτσας, Μαρτέκας, Λαγός (71 Μωραϊτης), Ατματζίδης (56′ Βλάσσης).

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς) Παπάζογλου, Στέλλας, Κυριακόπουλος, Πολυδωρόπουλος, Ντεντόπουλος, Καραπαναγιώτης (66′ Παπαχρήστου), Φάκης, Παπάζογλου (75′ Περισωράτης), Γιαννίκος, Τούντας, Τσουκαλάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply