Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Καματερό-Παράδεισος 4-1

Published

on

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, το Καματερό πέτυχε μια πάρα πολλή σημαντική νίκη επι του Παραδείσου που συνοδεύτηκε με τέσσερα γκολ και που την έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ύστερα από τα στραβοπατήματα των αντιπάλων, του Αγίου Δημητρίου (έχασε από την Νίκη Αλίμου με 1-2) και της Ανθούπολης (ηττήθηκε με 1-0 από την Τερψιθέα).

Οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη έχουν συγκεντρώσει 12 βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές και έχουν βρει τα “πατήματα” τους στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄Αθηνών. Η μεγάλη σε έκταση νίκη έρχεται σε συνέχεια από τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κηφισιά 2010 και σπέρνει χαμόγελα στους φίλους της ομάδας με το θετικό αυτό ξεκίνημα.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων άγγιξε το γκολ στο 4΄ με κεφαλιά του Κολοκοτρώνη που βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Νέο δοκάρι, οριζόντιο αυτή την φορά ύστερα από κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου σε σέντρα Παπαϊωάννου στο 23΄.

Το ξεκίνημα της επανάληψης αρκούντως θετικό καθώς ο Δημητρόπουλος με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ στο 51΄, είχε προηγηθεί μπαλιά τρύπα του Πετανάι. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν γρήγορα δυο λεπτά αργότερα από ξεπέταγμα του Γεωργακόπουλου στο κενό χώρο και όμορφο σουτ ύστερα από κεφαλιά πάσα του Ζιώρη

Στο 56΄ ο Πετανάι ανατράπηκε από τον Μότσιο σε μπάσιμο που επιχείρησε. Την εσχάτη των ποινών έκανε γκολ ο Παναγιωτόπουλος. Απίστευτες ευκαιρίες για γκολ έχασε ο Πεταναι στο 53΄ και στο 70΄. Στο 74΄ ο Παναγιωτόπουλος με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έγραψε το 3-1.

Φανταστική απόκρουση του Λούκα σε μακρινό σουτ του Σωτηρόπουλου στο 90΄ ενώ
ο ίδιος παίκτης στην συνέχεια με απευθείας κόρνερ σημείωσε το τελικό 4-1.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαϊωάννου, Ανδριτσόπουλος, Χατζίτσε (75΄ Χαβέλλας), Κανακάρης,  Παππάς, Πετανάι, Τσιργιώτης, Κολοκοτρώνης (82΄ Καρκαλέτσης), Παναγιωτόπουλος (85΄ Γκάνιος), Δημητρόπουλος (58΄ Σωτηρόπουλος)

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Λούκας, Μότσιος, Τσαμουρτζής (82΄Πελεκάνος), Στούλης, Χαβενετίδης, Καραλής, Μπολέτης (64΄ Ράπτης), Ζιώρης (68΄ Μαργιώλας), Πέτας, Λεφάκης, Γεωργακόπουλος (78΄ Σπυρόγλου)