Connect with us

8ος Όμιλος

Κάτοικος Αγιων Αναργυρων ο Μαρτίνος

Published

on

Εφόσον υπάρχει αρμονία στο διοικητικό κομμάτι, στους Αγιους Αναργυρους έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι αφού καθημερινά ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του κάνουν αυτο που οφείλουν.

Να πατούν πάνω στο σχέδιο που έχει χαραχθεί προκειμένου η ομάδα να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο και τη νέα χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό, γίνονται κινήσεις σπουδαίες προκειμένου η ομάδα να μην έχει το παραμικρό κενό με την έναρξη της προετοιμασίας.

Τελευταίο μεταγραφικό χτύπημα ήταν εκείνο του Σπύρου Δωροβίνη, παρ’ όλα αυτά, στο κυανέρυθρο στρατόπεδο προστέθηκε ακόμη ένα βαρύγδουπο όνομα που έχει… φάει τη συγκεκριμένη κατηγορία με το… κουτάλι.

Ο λόγος για τον αμυντικό μέσο, Δημήτρη Μαρτίνο, που είπε το ”ναι” μετά την αποδέσμευση του από τον Άγιο Ιερόθεο.

Αυτό σημαίνει ότι θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ισίδωρου Σταυριανού από εδώ και στο εξής.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες κυρίως στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Γ’ και Β’ Εθνική, τότε που οι κατηγορίες αυτές είχαν αποκτήσει άλλη αίγλη. Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του Ιερόθεου έχει περάσει από Κεραυνό Κερατέας, ΠΑΟ Ρουφ, Εθνικό Αστέρα, Φωκικό, Πανηλειακό, Καλαμάτα, Κηφισιά και Εθνικό Πειραια.

Τα… πολλά τρεξίματα, οι σωστες τοποθετήσεις στα μαρκαρίσματα και η οξυδέρκεια του τον καθστούν ως έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους κάτι που σημαίνει ότι θα προσφέρει λύσεις στην ομάδα των δυτικών προαστίων.