Connect with us

7ος Όμιλος

Κάλεσμα από Παυλόπουλο στον κόσμο της Καλλιθέας

Published

on

Ο Γενικός Αρχηγός της Καλλιθέας, Γιώργος Παυλόπουλος, πραγματοποίησε δηλώσεις εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ηλυσιακό.

«Την Κυριακή έχουμε έναν σημαντικό αγώνα απέναντι στον Ηλυσιακό, με μία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία.

Η ομάδα μας προέρχεται από δύο καλά αποτελέσματα, την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Άγιο Ιερόθεο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μετά την εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 με το Αιγάλεω.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι πολύ κρίσιμος. Η ομάδα δείχνει αγωνιστική ανάκαμψη και για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία τα δύο τελευταία επιτυχή αποτελέσματα, θα πρέπει η Καλλιθέα την Κυριακή να κατακτήσει την νίκη.

Εδώ θα πρέπει να σταθώ και στην συμβολή των φιλάθλων μας, οι οποίοι σε κάθε αγώνα βρίσκονται δίπλα μας, έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος και έχουν άψογη συμπεριφορά και στους εντός και στους εκτός έδρας αγώνες.

Έτσι την Κυριακή, τους καλούμε να έρθουν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας στις 15.00, να δώσουν βροντερό παρόν, να γίνουν ο «12ος παίχτης» μας και να υποστηρίξουν και ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας»