Connect with us

stoplekto

Ιστορικές νίκες οι Μικτές ΕΠΣΔΑ- Παίδες και Νέοι άλωσαν την Ανατολική Αττική

Published

on

Για πρώτη φορά στην ιστορίας τους οι Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΔΑ  σημείωσαν δύο νίκες την ίδια αγωνιστική. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, οι ομάδες των Ζαχαρία Ιωάννου και Αποστόλη Λινάρδου επικράτησαν με 2-1 και 3-0 των αντίστοιχων της Ανατολικής Αττικής και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους.

 

Οι Παίδες 2-1

Οι πιτσιρικάδες του Ζαχραρία Ιωάννου επιβλήθηκαν με 2-1 των Παίδων Ανατολικής Αττικής, χάρη στα γκολ των Στασίνη και Καραγιάννη.

 

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΔΑ(προπονητής Ζαχαρίας Ιωάννου):   Τσαπουράνης, Φυσαράκης, Αναστασίου, Κατσαβενάκης, Πουμπουρίδης, Μπορμπόκης, Παλαχάρ, Καραγιάννης, Μαρούσκος, Γεντίκης, Στασίνης.  Έπαιξαν και οι Χαλάς, Παντελής, Αλαμάνος, Καρατσώλης, Μπαλωμένος, Πνευματικάκης και Ρουμελιώτης.

 

Οι Νέοι 3-0

Μεγάλη εμφάνιση από τους Νέους του Αποστόλη Λινάρδου, που θριάμβευσαν με 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Συμεωνίδης(18′), Θεοδωρίδης(62′) και Τσιμπουρλάς(65′).

ΝΕΟΙ ΕΠΣΔΑ(προπονητής Αποστόλης Λινάρδος): Κατσαναεβάκης, Τρίμπος, Τριβέλλας(65′ Παλιγγίνης), Τσιαμάκης(65′ Μπασά), Στυλίδης, Νικολιάς, Χριστόπουλος(16′ λ.τρ. Μοίρας), Πίνης, Θεοδωρίδης(60′ Τσικρικάς), Τσιμπουρλάς(66′ Σερεμέτης), Συμεωνίδης.

 

 

Για αυτές τις δυο νίκες ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών της ΕΠΣΔΑ Μάκης Πάνος, έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Οι ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΊΔΩΝ και ΝΈΩΝ ΕΠΣΔΑ έγραψαν σήμερα ιστορία. Στο ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΓΉΠΕΔΟ ΒΑΡΗΣ νίκησαν στην πρεμιέρα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΏΝ ΟΜΆΔΩΝ της ΕΠΟ τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉ ΑΤΤΙΚΗΣ. Οι ΠΑΙΔΕΣ με ανατροπή του σκορ νίκησαν με 1-2.Οι ΝΈΟΙ νίκησαν με σκορ 0-3. Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές για την προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια στους προπονητές ΛΙΝΑΡΔΟ ΑΠΟΣΤΌΛΗ και ΙΩΑΝΝΟΥ ΖΑΧΑΡΊΑ.και στον γυμναστή ΔΟΎΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με αυτους τους αθλητές και με αυτούς του προπονητές. Οι νίκες αυτές είναι αφιερωμένες στον πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ ΜΙΧΆΛΗ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟ. Του ευχόμαστε περαστικά και να είναι σύντομα πάλι κοντά μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους της ΕΠΣΑΝΑ για την ΆΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ τους. Συνεχίζουμε Δυνατά και ΕΝΩΜΈΝΟΙ για μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα ΕΠΟ ΜΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ και υπεύθυνος ΜΙΚΤΏΝ ΟΜΆΔΩΝ ΕΠΣΔΑ”.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply