Connect with us

stoplekto

Θύελλα ήταν ο Παλληνιακός…(φωτο)

Published

on

Ασταμάτητος εντός έδρας ο Παλληνιακός, εξανέμισε την… Θύελλα Ραφήνας με 3-0 και με ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα τέρματα! Η… τρόικα της Παλλήνης (σκόρερς: Γεωργάτος, Ζώκος, Καρακάσης) έδωσε την έκτη… δόση χαράς στο φετινό πρωτάθλημα στους φίλους του συλλόγου, φτάνοντας αισίως τις έξι νίκες σε εννιά ματς (2 ήττες και μία ισοπαλία στα άλλα τρία) και σε συνδυασμό με την ήττα του Νικηφόρου, οι Παλληνιώτες σκαρφάλωσαν και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (μαζί με τον Νικολακάκη που κέρδισε και αυτός).

 

Οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου δεν έδωσαν σε κανένα σημείο του αγώνα το δικαίωμα στους αντιπάλους τους, να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα τους, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο την δική τους απάντηση στα περί… πελατειακής σχέσης!

Στο 2’ κιόλας ο Ντρένοβα είχε στείλει την προειδοποιητική βολή όταν με λόμπα του, ανάγκασε τον κεντρικό αμυντικό της Θύελλας να διώξει με κεφαλιά σε κόρνερ πάνω στη γραμμή!

Στο 5’ βολέ του Σιαδήμα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο 15’ οι φιλοξενούμενοι δεν την γλίτωσαν και πάλι. Ο Γεωργάτος μπήκε στην περιοχή και με διπλή προσπάθεια, άνοιξε το σκορ (1-0) πλασάροντας προ κενής εστίας…

Στο 34’ ο Ζώκος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την λάθος απομάκρυνση του αντίπαλου πορτιέρο και με ψυχραιμία σημείωσε το 2-0.

Το κερασάκι έβαλε στην επανάληψη ο Καρακάσης στο 60’ έπειτα από μία οργανωμένη αντεπίθεση του Παλληνιακού. Πήρε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι από τον Ζώκο και με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ως το φινάλε οι Παλληνιώτες είχαν κι άλλες καλές στιγμές για να εκτοξεύσουν τον δείκτη του σκορ ενώ σε δύο περιπτώσεις που οι Ραφηνιώτες μπήκαν με αξιώσεις στην περιοχή του Χριστοριλέα, ο τελευταίος αντέδρασε εξαιρετικά, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του!

Πολύ καλή εμφάνιση απ’ όλους τους παίκτες του Παλληνιακού.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Καρακάσης, Σιαδήμας, Μπουρας, Αλβανός, Κοκκινάκης, Κουτσούκος, Σκεντουλη (87’ Λαδέας), Γεωργάτος (74’ Ρουφαγάλας), Ντρένοβα (83’ Κοβάνης), Ζώκος.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατεχός, Νικολέας (63’ Βιβικλίδης), Προδρόμου (46’ Χατζηλίας), Σότα, Τσέλιος, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Κατσούγκρης, Μουτζάκας, Μπαξεβάνης, Οικονόμου (46’ Μάμπρου).

Palliniakosclub

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply