Connect with us

8ος Όμιλος

Θέμελης: Δεν θα πάμε για τουρισμό στο ματς με τον Εθνικό Πειραιά

Published

on

Την Κυριακή η Παλαιόχωρα μπαίνει στα… δύσκολα από νωρίς αφού για την 1η φάση Κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζει τον Εθνικό Πειραιά εκτός έδρας.

Ο Αστέριος Θέμελης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του ενώ ο ίδιος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι με δηλώσεις που παραχώρησε στο prismasport.gr

-Πως αντιμετωπίζετε το ματς με τον Εθνικό Πειραιά;
Για εμάς τώρα επειδή είμαστε μια νέα ομάδα είναι μια πρόκληση, αλλά στόχος δεν αποτελεί το Κύπελλο Ελλάδας. Αλλά δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο περίπτωση να πάμε εκεί για τουρισμό. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σεβόμαστε τον Εθνικό, όμως είναι ένα ματς που για εμάς είναι θέμα πρεστίζ και θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος και πίεση.

-Θεωρείτε ότι είστε έτοιμη σαν ομαδα για αυτό το ματς;
Νομίζω ότι όποιος τη δεδομένη στιγμή πει ότι είναι έτοιμη η ομάδα του κάνει έγκλημα. Δεν περιμέναμε να δουμε τόσο άμεσα επίσημο παιχνίδι. Όχι δεν είμαστε έτοιμοι αλλά από τη στιγμή που καλούμαστε να παίξουμε, θα το κάνουμε. Είναι ένα γερό και δυνατό τεστ όπως εκείνο με τον Ηρόδοτο. Γενικά επειδή θέλω να ανεβάσω τον πήχη στα παιδιά υπάρχει μεγάλος δείκτης δυσκολίας.

-Σας φοβίζει το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσετε μια ομάδα που δεν έχετε εικόνα για τα χαρακτηριστικά της;

Εμένα προσωπικά δεν με φοβίζει τίποτα. Μόνο το Θεό φοβάμαι. Το ίδιο προσπαθώ να περάσω και στους παίκτες μου. Θα μπορούσε να παίζαμε με ακόμη πιο δυνατή ομάδα. Αυτό που περνάω στα παιδιά είναι ότι αποτελεί ευλογία που βρίσκονται σε αυτή τη θέση του ποδοσφαιριστή. Από τη στιγμή που οι συνθήκες είναι κατάλληλες θα παλέψουμε. Υπάρχει πρόκληση για εμάς, όμως στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλήσουμε με στατιστικά και αποτελέσματα. Το φαβορί θα κριθεί μετά τα 90′.

-Πως βλέπετε την ομάδα μας βάση των φιλικών που έχετε δώσει;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Έχουν μπει νωρίς στη φιλοσοφία και στον τρόπο που θέλω να παίζουν. Είμαι ευχαριστημένος. Σιγά σιγά έρχονται οι νέες προσθήκες και κινούμαστε να αποκτήσουμε έναν αμυντικό μέσο από ανώτερη κατηγορία. Μέχρι τώρα όμως όλα κυλούν ομαλά